Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd, super snel in deze caronatijd dank jewel.
Het evraagde is naar wens
Ben vriendelijk geholpen ondanks dat 1 warmte deken een paar dagen later kwam keurig opgelost
Doe zo verder, geen verdere opmerkingen.
Wij vragen jullie draaien
Goed geholpen en snelle levering
Goede en snelle service
Komen afspraken na, reageren snel en leveren op tijd.
Per internet besteld!
Gewoon perfect
Geweldige snelle service!
De bestelling werd tijdig geleverd en voldoet aan de gewenste kwaliteit
Gemakkelijk en goed.
Prettig contact, snelle levering en deugdelijk materiaal!
Ook al waren er externe hobbels dit bedrijf heeft het Op professionele Afgehandeld Aanrader voor een ieder met hen zaken te doen
Original anmeldelse
Geen levering
Prijs lijkt goed Communicatie rond de bestelling is goed. Email met support nav een vraag werd binnen enkele uren beantwoord. Het produkt zelf heb ik nog niet kunnen beoordelen
Levering met 1 werkdag. Geweldige hond. Onvoorstelbaar hoe blij onze moeder hiermee is. Hoe vergeetachtig ze ook is. Ze blijft herhalen de ze zo blij is met “Bo”. En zo schattig om te zien hoe ze hem knuffelt en tegen “hem” praat.
Snelle levering en prima schoenen voor de moeilijke voeten van mijn mama
Het product was gemakkelijk te bestellen , was op voorraad en is snel geleverd.
In een woord goed
prettig
toen er iets niet klopte aan mijn bestelling, kreeg ik het meteen opgestuurd
Je krijgt wat je besteld, de site is duidelijk, betalen gaat soepel. Zeer tevreden.
Niets aan te merken. Gewoon goed.
Er ging één ffp2 neusmondkapje van de 30 kapot doordat de elastiek aanhechting niet voldeed.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS