Snelle bezorging van prima product.
Accurate uitvoering na telefoongesprek en vlotte aflevering
Positieve ervaring met Hulpmiddelwereld. Correcte levering.
Heel correct. Een klok die stuk was na een paar maanden, werd zonder problemen vervangen. Zo is het aangenaam shoppen.
Snelle bezorging. Geen problemen.
Goede adviezen. Goed geholpen in nood.
mooie kwaliteit, lekker stevig, goede noppen.
Bestelde werd vlot geleverd
Snelle levering. Mooie klok
Steeds een snelle en correcte levering.
Grote toetsen Handfree bellen Lampje gaat aan tijdens inkomend telefoongesprek. Foto's voor direct call
De door Hulpmiddelwereld Service is goed.Bestel altijd ONLINE en de Bestelling word correct uitgevoerd.Alleen de laatste 2 Bestellingen gingen niet Goed,maar dit lag niet aan Hulpmiddelwereld maar aan Bezorging POST-NL.Heb hierover een Mail gestuurd naar de Infosite van Hulpmiddelwereld en is beantwoord tot volle Tevredenheid.
Online bestellen prima en snelle levering
Keurig allemaal! Snel geleverd, prima product! Niks op aan te merken!
bestelde krukken waren niet in voorraad, werden echter zeer snel geleverd.
had n artikel besteld en bij aankomst werkte het niet naar behoren. heb contact gehad metnfirma en binnen 15 uur had ik een nieuw artikel in huis bedankt hiervoor
Een vergelijk gemaakt bij mijn vaste leverancier van producten voor mijn moeder en blijkbaar goedkoper.
Bestelling en levering zijn heel vlot verlopen
Heel goede service en zeer snelle bestelling
Mijn bestelling deed ik met korting van ANBO. Helaas ging de betaling niet correct en melde dat bij de ANBO, kreeg de volgende dag een telefoontje van Hulpmiddel en 3 dagen later de korting alsnog terug gestort. Waar vind je dat nog zo'n service tegenwoordig!
goede artikelen, schappelijke prijs
9 Sylviuslaan