Geen enkel minpunt
Per ongeluk bedrag excl btw overgemaakt. Krijg vervolgens aanmaning met sommatie kosten. Bel naar hulpmiddelenwereld en krijg te horen dat men niet kan doen. Moet dan met Billink bellen... Ik doe zaken met Hulpmiddelenwereld en heb dit vervolgens nogmaals laten weten. Inmiddels is dit rechtgetrokken waarvoor dank. Hopelijk is dit ook een leermoment voor Hulpmiddelenwereld.
Original anmeldelse
heel positief,vlotte afhandeling en snelle levering
Prima organisatie, redelijk snelle levertijd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zie boven
zie bovenstaande regel
Op zaterdag bestelt en pas woensdag geleverd.
Beste meneer / mevrouw Doorten, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Al onze bestellingen die in het weekend geplaatst worden kunnen wij op maandag verwerken. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur besteld doen wij ons uiterste best om de producten de volgende dag bij de klant thuis te bezorgen. Wegens behoorlijke drukte is dit helaas niet gelukt en hebben wij onze belofte niet na kunnen komen om het product op dinsdag bij u te leveren, waarvoor onze excuses! Zoals u al beschrijft heeft u het product 1 dag later mogen ontvangen dan de beloofde levertijd. Wij hopen dat de overige bestellingen wel naar wenst zijn geweest. Voor nu en in de toekomst doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel gevonden wat ik zocht.
Ze hebben veel artikelen waar ik,uit kan zoeken.Ben erg blij met ze.
Aangeschaft voor mjjn moeder van 83 jaar. De stoelfiets doet wat hij moet doen. Het enige nadeel is dat de stoelfiets verschuift als je het gaat gebruiken. Wij hebben er een matje onder gedaan en nu blijft hij op zijn plek.
Beste Maiden, wat fijn om te horen dat de door u bestelde stoelfiets uw moeder zo goed bevalt. Dat horen wij graag. De stoelfiets is inderdaad een praktisch opvouwbaar apparaat waarmee men de armen of benen kan trainen. De trainer kan gebruikt worden tijdens een revalidatie of gewoon om in conditie te blijven. Het is belamgrijk om de stoelfiets op een vaste ondergrond te zetten zodat deze niet kan verschuiven. In een uiterste geval is het inderdaad een oplossing om een los matje eronder te plaatsen zoals u ook heeft gedaan.. Wij hopen dat uw moeder nog veel bewegingsplezier mag beleven. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het artikel was wat vertraagd. Ik werd daarover goed op de hoogte gehouden. Verzending is prima verlopen evenals ontvangst.
Top levering, op tijd ... bestelling zonder probleem!
Vlottev en discrete levering.
Helaas bleek het aangekochte artikel stuk te zijn. Zonder problemen kreeg ik mijn geld terug! Super goed opgelost.
Snelle en probleemloze levering van het bestelde product - niets op aan te merken. Wel vond ik de verpakking en de hoeveelheid papier in de doos fors - dit is overigens ook bij andere leveranciers wel eens het geval. Het betrof geen breekbaar artikel dus dan zou ik graag een uitleg erbij krijgen waarom zoveel verpakkingsmateriaal nodig is.
Gewoon goed geholpen en toen er iets toch niet op voorraad was ,is er gelijk naar mijn gebeld om het te melden .
Prima service, beete jammer dat ze niet precies konden leveren want ik wilde maar goed alternatief geboden.
Goede prijzen
De ene dag besteld en binnen 24-uur aan huis geleverd, geweldig!
Ruime keuze, aankoop vlot verlopen, dank u !
Bestelling en levering verliepen vlot erg fijn
Duidelijke product. Informatie. Snelle verzending. Keurige bevestiging met duidelijk informatie.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS