Waarom ik zeer tevreden ben: snel en correcte levering. Nooit geen gezeur en goede product.
Goede service, goede alternative mocht het niet op voorraad zijn.
Ik heb de bestelling geplaatst en tot en met de ontvangst ervan verliep alles zoals werd beloofd.
Ik heb reeds meerdere malen producten besteld bij Hulpmiddelwereld, altijd naar tevredenheid. De service is prima!
Zal POST.NL nooit begrijpen. Pakket werd NIET geleverd (en voor ontvangst ondertekend door ene PAULITA) op het aangegeven moment in Track&Trace, maar stond dag nadien tegen de zijgevel. Attentie: werd niet geleverd bij buren,... die weten allen dat wij om evidente, medische redenen altijd thuis zijn.
Een organisatie die beloftes nakomt, betrouwbaar is en supersnel terugbetaalt indien je een artikel terug stuurt.
De door het bedrijf toegezegde belofte werd prima nagekomen.
ik ben fan van hulpmiddelen wereld hun bestellingen worden aan een super tempo afgeleverd
Zoals omschreven geleverd prima medische mondmaskers
De levering was snel en kwam goed aan. De shampoo cap is een fijn product en fijn om te gebruiken als mensen bedlegerig zijn. In de levering zat een boekje wat allemaal kan worden besteld. Zeker is dat dit niet de laatste keer is dat ik hier wat bestel, het is een aanrader.
Veel keus, snelle levering, goed product.
Goede service en materialen afgeleverd zoals toegezegd
Besteld en op tijd binnen
fantastic tool comes in handy
Ze hebben wat ik wil. En het wordt snel geleverd.
altijd wat lastig om hulpmiddelen van een scherm te beoordelen. Verzendkosten zijn wat hoog. Niet duidelijk waarom voor ontvangst getekend moest worden. Voor geneesmiddelen misschien nodig, maar niet voor alle hulpstukken.
Ik had 6 wasbare mondkapjes besteld en tot mijn enorme verbazing bleken die verpakt in een grote kartonnen doos die uiteraard niet door de brievenbus paste. Daarnaast ontbrak 1 mondkapje, dat waarschijnlijk tussen een spleet in deze doos naar buiten is gegleden. Waarom deze absurde verpakking???
Beste Desiree, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij begrijpen waar uw reactie vandaan komt m.b.t. de verpakking van de door u bestelde mondkapjes. Wij hebben ondertussen telefonisch contact met u opgenomen om tekst en uitleg te geven en ook aangegeven dat wij meteen het ontbrekende mondkapje gingen opsturen deze heeft u ondertussen ook al netjes ontvangen. Op het moment van uw levering hadden wij geen brievenbusdoosjes meer voorradig om de zending in een kleinere verpakking op te sturen. Omdat wij het toch belangrijk vinden dat onze klanten de producten zo snel mogelijk ontvangen dan kan het wel eens voorkomen dat we voor een wat grotere verpakking kiezen zo ook bij u. Ondertussen zijn de kleinere verpakkingen weer voorradig. Wij hopen ondanks dit alles dat wij u bij een volgende bestelling weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Gini
correcte snelle levering en voortreffelijk product.
Vlot telefonisch en via internet geholpen
Artikelen waren perfect verpakt.
Zou nog beter geweest zijn indien ik een track & trace mocht ontvangen hebben. We hadden de leverancier bijna gemist, omdat we hem niet verwacht hadden.
Beste Frans, Dank u wel voor uw beoordeling. Normaal gesproken ontvangt u indien bij ons een e-mailadres bekend is de track en trace code via een e-mail. Wij horen vaker dat onze e-mails met orderbevestiging alsook met de track en trace codes terechtkomen in de spam. Wij verzoeken dan ook altijd voor de zekerheid bij de ongewenste e-mails te kijken. Het kan wel eens in een enkel geval gebeuren dat de e-mail met de track en trace code niet goed aankomt bij de klant maar in dat geval neem altijd even contact op met onze klantenservicemedewerkers. Zij kunnen de track en trace code altijd meteen voor u nakijken. Wij gaan ervan uit dat u bij een volgende bestelling gewoon wel de e-mail met de track en trace code zult ontvangen. In ieder geval zijn wij blij om te horen dat u de bezorger niet gemist heeft en het product in ontvangst heeft mogen nemen. Wij hopen dan ook dat het product voldoet aan uw verwachting. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering en product was in orde
Vlot en makkelijk besteld en ontvangen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS