Had een multi douche wc stoel en die was voor de 2de keer aan het roesten binnen jaar. Had een nieuwe gekregen en die roeste ook en de 3 keer heb ik in overleg met hulpmiddelenwereld en een andere model gekregen. De volgende dag had nieuwe gekregen.
Snel en goede prijs
Duidelijke website en snelle levering
Voor 16 hr besteld en s anderdaags geleverd
Zie boven
Ik heb zeer goede ervaringen met hulpmiddelwereld.
Correcte levering goede producten! Prima prijs/kwaliteit verhouding!
Omdat de bestelling op een ander adres moest worden bezorgd en daarbij extra gegevens moesten worden ingevuld, was ik benieuwd of dat kon. En dat ging inderdaad prima! Aflevering, pasvorm: alles naar wens!
schuifjes van medicijndoos blijven steken. Gebeld en een nieuwe gehad, zelfde probleem
Heldere website, levering snel. Gewoon erg goed
Snelle aflevering. Duidelijke beschrijving van het artikel. Zeer gunstige prijsstelling. Ik ben zeer tevreden.
Zoals altijd weer supersnel geleverd, tegen de beste prijs
Super service en goede prijzen.
Product voldoet aan beschrijving en verwachting
Kan daar heel kort over zijn. Ik kijk op de site, wat ik nodig heb gaat in het winkelwagentje. Er volgt een mailtje dat de bestelling onderweg is. En de aflevering thuis is verzekerd. Kan Hulpmiddelwereld iedereen aanbevelen
Goed,Netjes ,Correct.
Ik vind het een klantvriendelijk bedrijf die graag met je mee denkt en je goed helpt. ook dragen ze zorg voor een snelle levering
Ik vind het heel spijtig dat de gebruiksaanwijzing zo klein is dat geen mens het kan lezen, wat als er computer is ... Leo.Hesbeens
goodkoper dan vorige keer.
Graag meer info mbt het gebruik van het product in het Nederlands vertaald. Het is in het Engels namelijk alleen.
Uitstekend gsm voor ouderen.... simpel te bedienen en gemakkelijk opslaan van telefoon en gsm nummers in de sneltoetsen...... goed en niet duur...... TOP.....
Altijd snelle levering, super
ik ben zeer tevreden ,vluge servise.
van bestelling tot levering is alles vlot verlopen
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS