De service was goed, de radio had ik snel binnen. Mijn moeder is er erg blij mee. Met vriendelijk groet, Jacqueline Vos
Zeer goed en snelle service. Producten zijn goedkoper als bij de drogist. Gebruiksvriendelijke site.
OK
Prijs/kwaliteit en snelle levering: beide TOP
Dit was mijn eerste keer dat ik iets bestelde. De informatie over de bestelling was goed en accuraat. De dag dat er geleverd zou gaan worden, kreeg ik de bestelde artikelen ook echt binnen. Dus ik ben tevreden over mijn eerste ervaring met Hulpmiddelwereld.nl
Zowel via mail als telefonisch prima service en super klantvriendelijk.
Heel fijne wandelstok
Ik heb een goede ervaring met deze website. Levering was snel.
Sneller levering. Goede en nette service! Mooi en degelijk apparaat en fijn dat het van te voren al ingsteld was. Eigenlijk was het stekker in stopcontact en klaar.
Verbaast over de snelle levering en de gunstige prijs
Hij is heel duidelijk. Alleen een min puntje, waarom alleen te Poolse beschrijving , gelukkig na veel zoeken had mij schoonzoon op internet een Nederlandse beschrijving.
Mooi op tijd geleverd
zoals ik heb vermeld in bovenstaande gaat de de bestelling naar wens ook de communicatie meer moet dat niet zijn
Correcte en snelle levering
mijn eerste bestelling bij deze webshop en zeker niet de laatste keer. Snelle bezorging en het geleverde product was geheel volgens verwachting!
Echter jammer dat als je 2x30st mondkapjes besteld je net geen gratis verzendkosten krijgt. Erg flauw om dan nog op 020 cent na nog 4,95 extra moet betalen. Overigens heb ik jullie site doorgegeven aan een familielid die graag bij jullie wil bestellen. Ik heb bovenstaande er wel bij vermeld.
Snelle levering en juiste datum geleverd
De aangeschafte hulpmiddelen zijn zeer effectief voor war ze voor gebruikt dienen te worden.
Vanaf het bestellen tot en met de levering PRIMA!
Prima.
De levering is snel volgens de beloften uitgevoerd
Bestelling altijd goed verpakt en snel bezorgd !
Bestellen volgende dag geleverd
9 Sylviuslaan