Heel goed.
We hebben via bol.com de interactieve hond voor onze zoon aangeschaft. Wat is hij er blij mee. Wij waren zelf verbaasd wat dit beestje allemaal kan. Zo leuk dat je zelfs een hartslag voelt als je hem aait. Echt een aanrader voor mensen met een beperking of menen met de ziekte dementie.
perfect van bestelmoment tot aflevering
Het product is helemaal naar wens
Goede en duidelijke website
Een aanrader voor elke vrouw super goed.
Alles verloopt naar wens, en zo hoort het ook , geen opmerkingen dus een 10/ 10
Vlug veilig en voordelig.
eerder hadden wij problemen met de pakjesdienst, ditmaal is alles perfect verlopen
Top advies; deskundig en levering conform afspraak
goed en praktisch product en snelle levering
rollator besteld voor mijn moeder en snel geleverd
Houden zich aan hun afspraak van de levering zeer goed verzorgd
Bestelling voldoet aan de verwachting. Levering keurig.
Super goed maar die washandjes niet die touwtje dak af dus die zijn niet goed maar de rest wel
Nog weinig van te zeggen na een keer bestellen
Is super gpad bevallen
De klok was er snel. De klok zit in een mooie stevige doos. Toen we de klok aan d'r stroom deden stond deze gelijk op de goede datum, erg fijn. Mooie stevige/ duidelijke klok
De wandbeugels met zuignappen zijn goed en degelijk en betrouwbaar voor de gebruiker. En de prijs is netjes.
een nacht wat olie in t oor, en met lauw water uitspoelen, werkt fantastisch.
Makkelijk bestellen en vlot geleverd!
Tijdige levering. Redelijke prijs. Toestel voldoet aan al mijn behoeftes
9 Sylviuslaan