Pluspunten
correcte snelle levering
Verbeterpuntenik zou het niet weten, voldoet aan de verwachtingen
Pluspunten
hele snelle levering, tevreden over hoor
Pluspunten
Eerste indruk: snel, correct, veel handige producten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super geregeld toen bleek dat mijn bestelling niet was bezorgd en het pakket niet te traceren was. Meteen actie ondernomen en perfecte oplossing aangeboden. Zeer tevreden.
Pluspunten
Zeer snelle levering Prima!
Pluspunten
Beoordeeld op 1 bestelling als nieuwe klant: volledig naar belofte uitgevoerd
Pluspunten
Klantvriendelijk, Vlugge bezorging van het bestelde, Probleem met Post NL werd naar tevredenheid opgelost
VerbeterpuntenPost nl eens aanspreken over verdwenen proefpakket.
Pluspunten
De afhandeling van de bestelling was correct
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website.
VerbeterpuntenHet is niet helemaal duidelijk wat het factuurnummer is en/of er een factuur gestuurd is. Wel een bestelling nummer waar factuurgegevens op staan, plus bedragen. Die heb ik maar uitgeprint.
Pluspunten
Top bedrijf. Zo hoort het
Pluspunten
Het bedrijf is telefonisch bereikbaar; voor vragen kun je altijd terecht. Het product kun je vooraf in het boekje bekijken. Snelle levering!
Als er gevraagd wordt naar een review wordt er nooit bij gezet welke artikelen ik hier besteld heb. Omdat zo goed als al mijn aankopen online worden gedaan kan ik me soms niet herinneren welk artikel ik bij welk bedrijf heb besteld en dan is zo'n review lastig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
We hebben een douchekruk besteld die er snel was en een heel goed product is. TOP
Pluspunten
Komen afspraken goed na
Verbeterpuntennvt
9 Sylviuslaan