Pluspunten
supersnelle levering, goede communicatie
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik had een apparaat stuk binnen gekregen en met twee dagen was deze al weer vervangen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle actie en geleverd (snel) naar wens
Pluspunten
prima service, telefoontje gekregen om de lange levertermijn te laten weten met mogelijkheid om bestelling te annuleren. De voorziene levertermijn klopte ook helemaal.
VerbeterpuntenTracking code of minstens een mailtje als de bestelling dan finaal onderweg is, nu was het een verrassing voor mijn moeder bij wie ik het liet bezorgen.
Pluspunten
Zie de score!
Pluspunten
snelle reactie's zeer aardige en behulpzame dame aan telefoon zeer snelle probleem oplossing
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correct en snelle levering, betrouwbaar
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle correcte levering.
Pluspunten
Je krijgt wat je vraagt!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Ben zeer tevreden!
Pluspunten
Gezien het aantal gegeven sterren is het duidelijk dat we positief staan over het bedrijf.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel geleverd!
VerbeterpuntenVreemd dat ik bericht krijg van een andere winkel over de bezorging, nl Able 2 BV. Ook een webshop met dezelfde produkten tegen andere prijzen. Dit zou niet moeten!
Pluspunten
Snelle afhandeling.
Pluspunten
prima website, gebruikersvriendelijk, snelle verzending!
Verbeterpuntenprijs was iets aan de hoge kant, misschien boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening brengen?
Pluspunten
Goede kwalitatieve hulpmiddelen met een uitgebreid assortiment afgezet tegen redelijke prijzen.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS