Pluspunten
Snelle levering. Zelfs in deze moeilijke tijd
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenWaardeloze hygiene handschoenen. Scheuren direct.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Zoals al aangegeven met het aantal sterren: zeer snelle levertijd, en aardige kwantum korting
Pluspunten
Snelle e goede levering.
Pluspunten
Goede service. De zuignap ging stuk binnen een week. Ik kreeg een nieuwe met een duidelijke instructie. Top service.
VerbeterpuntenZuignap kan in kleinere verpakking opgestuurd worden. Ook met het oog op duurzaamheid.
Beste Hannie, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent zoals we het probleem met uw bestelde zuignap die al binnen 1 week stuk ging hebben opgelost. Wij proberen altijd met de klant samen te kijken hoe we zoiets kunnen oplossen want tenslotte moet de klant wel een product ontvangen wat werkt. Dus is iets stuk/defect neem altijd even contact op met onze klantenservice. Wat betreft de verpakking; we zijn op de hoogte dat bepaalde verpakkingen die wij gebruiken in verhouding te groot zijn voor bepaalde producten die we versturen. Wij zijn momenteel aan het kijken naar andere verpakkingsmogelijkheden. Dus work in progress! Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld
Pluspunten
Snelle levering! Complimenten!
Pluspunten
Prijs en levering prima geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duidelijke website en snelle levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede Website, snelle levering!
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan!
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Pluspunten
vlotten bezorging
Pluspunten
Goede produkten tegen een betaalbare prijs. De levering is snel
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS