Pluspunten
veel keus
Verbeterpuntente duur en verzendkosten onaantrekkelijk
Beste Maria, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment. M.b.t. de prijzen van producten, wij proberen de prijzen al zo laag mogelijk te houden maar zijn hierbij ook afhankelijk van o.a. prijsafspraken etc. We zijn dan misschien niet altijd de goedkoopste maar onze service o.a. snelle levering, afhandeling klachten etc. is wel zeer goed. M.b.t. de verzendkosten deze worden berekend indien u bestelling plaatst onder de € 50,00 bij een bestelling boven de € 50,00 is verzending gratis. U zult zien dat heel veel websites werken met verzendkosten, Belangrijk is altijd om de voorwaarden door te lezen zo zijn er geen verrassingen achteraf. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Er was een probleem met een artikel en dat werd super afgehandeld. Petje af
Pluspunten
Goede communicatie, meedenken en betrouwbaar
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering. Laatst kreeg ik een mail voor korting terwijl dat ik net besteld had. Een mail terug gestuurd dat ik dat wel jammer vond en kreeg de korting teruggestort. Top hoor.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Beste Monique, Dank u wel voor uw beoordeling. Altijd leuk om te horen dat klanten onze website duidelijk vinden. M.b.t. uw korting; het kan wel eens voorkomen dat nieuwe klanten maar ook bestaande klanten opeens een e-mail krijgen met daarin een actiekorting, wij zijn dan niet beroerd om deze korting alsnog door te berekenen bij een reeds geplaatste bestelling mits er natuurlijk geen dagen overheen zijn gegaan. Hebben klanten vragen hierover of ook andere vragen neem dan altijd even contact op met onze klantenservice zij helpen maar al te graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
snelle levering, product goede kwaliteit
Pluspunten
zeer snelle levering ; materiaal voldoet aan alle wensen
Pluspunten
Alles is duidelijk en goed verlopen. Van bestelling tot levering en de betaling.
VerbeterpuntenSommige producten zijn van slechte kwaliteit.
Beste Louisa, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent hoe alles bij de bestelling is verlopen. Wij zien dat u als verbeterpunt heeft staan dat sommige producten van slechte kwaliteit zijn. Laten we voorop stellen dat als u een product heeft ontvangen wat niet voldoet aan uw verwachting dat u dan altijd contact met ons kunt opnemen zodat we samen kunnen kijken naar wat u precies niet fijn of goed vindt aan het product en kijken voor eventueel een alternatief product wat wel voldoet aan uw verwachtingen. Verder heeft u altijd bij ons de 30 dagen bedenktijd. Dus zou er de volgende keer u iets niet bevallen aan de kwaliteit, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Een aantal producten besteld via de website netjes en op tijd geleverd ook de betaling leverde geen problemen op.
Pluspunten
goedemorgen, snelle en goede levering. behulpzaam geholpen.
Pluspunten
zeker positief
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering en mooie apparatuur.
Pluspunten
Als het niet duidelijk is de bestelling nemen ze zelf contact op
Pluspunten
Dat men Contact met je opneemt over de retour gestuurde middelen
VerbeterpuntenNiet meteen beginnen met dat een retour gestuurde product gebruikt is en niet geruild kan worden. Is er naar uitleg wel uitgekomen dat product niet gebruikt is .
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u het netjes vindt dat wij contact met u hebben opgenomen m.b.t. het door u geretourneerde product. Het bleek inderdaad bij uw bestelling te gaan om het feit dat er op het retour product iets zichtbaar was op de zitting die u had besteld. Wij waren in de veronderstelling dat het gebruikt was dat was tenminste onze eerste indruk. Wij nemen dan altijd even contact op met de klant om dit even voor te leggen, zo ook bij u. Na uitleg van uw kant konden we dan ook concluderen dat het inderdaad niet gebruikt was. U begrijpt natuurlijk ook wel dat als wij een product retour ontvangen en deze wel gebruikt is dat wij deze dan ook niet meer aan andere klanten kunnen verkopen en dat willen wij voorkomen. In uw geval is alles netjes van ons kant opgelost en we hopen dan ook dat we u bij een andere keer weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS