Pluspunten
Ik had een klacht over een artikel. De persoon aan de telefoon was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik werd dezelfde dag nog even teruggebeld met de mededeling dat de leverancier nog geen oplossing had maar er mee bezig was. De andere dag kreeg al bericht dat er een nieuw artikel gestuurd zou worden. Dus alles naar tevredenheid.
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over hoe wij onze klanten op de hoogte houden van de vooruitgang van de klachtafhandeling. Wij willen natuurlijk dat een klacht serieus wordt genomen en zo snel mogelijk wordt opgelost. Soms kan het iets langer duren omdat onze leveranciers niet meteen reageren maar wij houden wel de vinger aan de pols. Wij zijn dan ook blij dat we het in u geval goed hebben kunnen oplossen en hopen dan ook dat we u bij een volgende keer weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
snelle levering, goed product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik heb een prettige elvaring Met goede uitleg top
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering,top
Pluspunten
Duidelijke site , snelle levering , uitstekende goederen.
Pluspunten
goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Goede, snelle service
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Snelle levering, producten komen overeen met wat op de site staat. Wij zijn er erg tevreden over.
Pluspunten
Snelle probleemloze levering . Product had een fout ; de volgende dag al 'n nieuwe ontvangen .
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice, uitstekend geholpen! Snelle levering van mijn product
VerbeterpuntenTop bedrijf.
Pluspunten
Snelle afhandeling.
Pluspunten
Alle bovenstaande
VerbeterpuntenDe prijs is aan de hoge kant
Pluspunten
Super deze webshop. Ze kregen mij niet te pakken omdat ze mij iets wilden laten weten over het product. Ze belden mij 2 x. Uiteindelijk een nette mail met info erin gezet en het product mijn kant op gedaan. Echt fijn. Dus met een goed gevoel bestel ik er zeker nog eens.
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te zien dat u niet geheel tevreden bent over ons met name de communicatie en personeel. Wij hebben geprobeerd om met u contact op te nemen om samen even te kijken wat er precies volgens u niet naar behoren zou zijn of functioneren maar helaas geen reactie. Laten wij voorop stellen dat wij altijd graag van onze klanten vernemen wat er eventueel verbeterd kan worden en daarom dat wij ook graag horen welke verbeteringen het volgens onze klanten zouden moeten zijn zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren. Dus we hopen dat u alsook onze overigen klanten op- en aanmerkingen kenbaar maken want op die manier kunnen wij er ook mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Beste service
Pluspunten
snelle en volledige levering
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS