Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
Ik ben invalide en voortaan koop ik enkel nog hier. Fantastische service, snel antwoord op elke vraag, snelle levering en supervriendelijk.
Pluspunten
tijdig geleverd, mogelijkheid tot betaling na levering, zelf aanpassen van gegevens zonder problemen (waarvoor mijn excuses)
VerbeterpuntenGeen
Beste mevrouw J. Jonckheere, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We proberen inderdaad onze aflevertijden na te komen soms kan daar wel eens van afgeweken worden maar dan laten wij onze klanten dat weten. Wat betreft de betaalmogelijkheden kunnen klanten zelf kiezen welke betaalwijze ze kiezen dus ook achteraf betalen. Alle betaalwijzes staan duidelijk vermeld bij het afrekenen op onze website. Er kn altijd wel een s door de klant per abuis iets verkeerd zijn ingevuld m.b.t. de gegevens en dan zijn we inderdaad niet beroerd om deze aan te passen. Dit is altijd beter dan dat er naderhand nog aanpassingen gedaan moet worden want dat is meestal meer werk. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenIk heb er ernstig bezwaar tegen dat bestelde dingen die makkelijk met briefpost door de brievenbus kunnen in een doos verpakt worden. Onnodige papier. Daarbij moet ik dan rekenen op thuisblijven
Beste mevrouw de Vos, Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, we proberen altijd onze levertijden na te komen. Wat betreft de verpakkingen, begrijpen we u helemaal aangezien u inderdaad kleinere producten heeft besteld die door de brievenbus zouden passen maar i.v.m. de traceerbaarheid van uw bestelling wordt gekozen voor pakketpost. Stel dat een pakket kwijt raakt dan kunnen we dat traceren bij brievenpost is dat een stuk moeilijker. Qua verpakkingen daar worden standaard verpakkingen voor gebruikt maar we zullen zeker u suggestie meenemen en kijken of we in de toekomst de verpakkingen kunnen aanpassen. Verbeterpunten zijn altijd welkom. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Zeer goede service, veel geduld en enorme bereidheid, persoonlijk contact. Snelle levering van zowel poefzendingen als uiteindelijke order. Houden zelf vinger aan de pols.
Pluspunten
Ik kan niet veel vermelden over dit bedrijf vermits dit de eerste maal is dat ik hiermee in contact kwam. De levering is snel en feilloos verlopen.
VerbeterpuntenMisschien de te verzenden items iets beter verpakken, in mijn geval zat er enkel een karton rond waardoor de doos met de afbeelding van de inhoud goed zichtbaar was. Nu was dat niet erg, maar het was een cadeau voor mijn echtgenote, mocht zij de zending in ontvangt hebben genomen had ze onmiddellijk kunnen zien wat er in zat.
Beste meneer K. Dirks, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Wat betreft uw verbeterpunt i.v.m. de verpakking dat zullen we zeker meenemen om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen doen om zo onze service dan ook te verbeteren. Wij hopen in ieder geval dat uw vrouw blij was met haar cadeau. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Geen 0 een ster is al te veel
VerbeterpuntenGeen duidelijkheid bij bestelling
Beste meneer A. Aktashi, Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Het ging om het feit dat u het bestelde product wilde retourneren en dat u de retourkosten zelf moest betalen. In onze retourvoorwaarden staat duidelijk vermeld dat als er een product onder € 50,00 wordt geretourneerd de retourkosten voor eigen rekening zijn. Wij hebben het totaalbedrag van uw bestelling incl. de verzendkosten van ons gecrediteerd gekregen. We raden altijd aan om even de retourvoorwaarden goed door te lezen zodat men niet voor verrassingen komt te staan. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Goeie en duidelijke communicatie, snelle levering
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prettige website, professioneel, redelijk snelle verzending. Ik ben zeer te spreken over deze webshop.
VerbeterpuntenHet bedrag waarbij verzending gratis is, mag van mij omlaag.
Pluspunten
Via de mail gecorrespondeerd over retour zending met reden. Fijn dat dit gewoon via de mail geregeld kon worden en ik niet eerst een account hoefde aan te maken.
Pluspunten
Snelle levering , zie er goed uit en gemakkelijk in mekaar te zetten
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel Zij staan klaar voor de klant
VerbeterpuntenPostNl werkt in Belgie slecht Ze geven geen informatie over hun bezoek en over de zending
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS