Pluspunten
Telefonisch goed geholpen Snel geleverd en goed product
Pluspunten
lekker snel geleverd
Verbeterpuntentip is makkelijker toegang verschaffen om in het menu te komen van de klok agenda ook op afstand
Pluspunten
De snelle levertijd. Goed verzorgt en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle Levering
Pluspunten
snelle levertijd prima prijs
Pluspunten
Goed bedrijf
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Super geholpen door vriendelijk en begripvol personeel.
Beste meneer A. Braakenburg, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo super geholpen bent door ons personeel. Wij als Hulpmiddelwereld vinden het belangrijk dat onze klantenservice medewerkers altijd goed luisteren naar wat een klant precies vraagt of wilt weten dat betekent dus inderdaad begrip opbrengen indien er bepaalde situaties zijn waar een klant mee heeft te maken en samen met de klant mee te denken welke de juiste producten zijn en te informeren indien nodig naar extra producten die van belang kunnen zijn. Wij hopen in ieder geval u in de toekomst indien nodig weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Bestelling correct en vlot geleverd.
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
Ik had het verkeerde besteld, en het is zonder problemen omgeruild. Ik mocht het pakketje terugsturen zonder kosten. Hartelijk dank
Beste mevrouw S. van Putten, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het feit dat u zonder problemen uw verkeerde bestelde product heeft kunnen retourneren. In uw geval was het inderdaad gratis retourneren omdat het een product betrof van boven de € 50,00. producten onder de € 50,00 kunnen ook geretourneerd worden maar dan zijn de verzendkosten voor de klant zelf. De voorwaarden zijn terug te lezen op onze website onder het kopje retour voorwaarden. Wij raden al onze klanten aan om van tevoren even altijd de retour voorwaarden door te lezen voordat u een bestelling plaatst zodat men goed geïnformeerd is en niet voor verrassingen komt te staan. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Pluspunten
Heel snelle levering. Er stond een foutje in een beschrijving op de website waardoor ik niet de juiste informatie had. Na melden van het foutje werd het door Hulpmiddelwereld onmiddellijk aangepast. Zij leverden op hun kosten extra materiaal waardoor ik alsnog het project tot een goed einde kon brengen. Bijkomende informatie ivm externe sturing van de gordijnrail werd per kerende bezorgd. 100 % tevreden klant.
Beste meneer C. Deduytschaever, Dank u wel voor uw beoordeling. Het bleek inderdaad dat de beschrijving van het product (gordijnrails) op onze website niet geheel correct bleek te zijn. Wij hebben deze informatie dan ook meteen aangepast. Natuurlijk is dit onze fout die wij dan ook moeten herstellen en dat betekent in uw geval te zorgen dat wij u het koppelstuk en de band die u nodig had om de gordijnrails correct te kunnen installeren kosteloos naar u hebben opgestuurd. Wij vinden het belangrijk om te zorgen dat u als klant wel de juiste materialen krijgt ook al stond niet de juiste informatie op onze website. Excuses voor het ongemak wat u hiervan heeft ondervonden en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld.
Pluspunten
prettige nette en vlotte afwerking
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS