Pluspunten
Vakkundig en vriendelijke behandeling; ook na verkoop.
Pluspunten
Snel en goed maar niet goedkoop....
Pluspunten
Gisteren gebeld ivm defecte sta op stoel.. omdat er laatst een paar dingen mis waren gegaan .. werd er heel goed geluisterd en direct aktie ondernomen. Vandaag monteur langs geweest , en heeft stoel weer gangbaar gemaakt. Bedankt voor de snelle service en een luisterend oor Top
Beste meneer H. Molling, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat uw problemen met uw defecte sta op stoel zijn opgelost. Wij vinden het belangrijk om altijd goed naar onze klanten te luisteren en hun vragen te beantwoorden alsook eventuele problemen op te lossen zodat de klant tevreden is maar wij natuurlijk ook. Het werkt altijd van twee kanten. Wij wensen u in ieder geval weer veel zit plezier met uw sta op stoel. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Duidelijke website, snel geleverd en mails over voortgang levering.
Pluspunten
Doen wat zij beloven!!!!
VerbeterpuntenGa zo door dan komt alles goed.
Pluspunten
Goede levering en op tijd
Pluspunten
goede perfecte service reageren snel en hebben een perfecte service
Verbeterpuntengeen momenteel
Pluspunten
Nou, gewoon geleverd wat besteld is. Lijkt mij vanzelfsprekend als je een bedrijf hebt.
Pluspunten
IK kreeg wat ik had besteld. + een aardige catalogus. Dat laatste vind ik toch plezieriger dan via internet te moeten kennis nemen van het aanbod.
VerbeterpuntenNog veel te kort door gevolgen van ziekte betrokken bij dit soort hulpmiddelen.
Beste meneer C. Janssen, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling maar ook over ons aanbod. Wij begrijpen dat u liever aan de hand van een catalogus besteld i.p.v. via de website. Er zijn klanten die graag een fysieke catalogus gewoon prettiger vinden. Let wel, het kan voorkomen dat er producten in de catalogus staan die niet meer leverbaar zijn omdat dit boekje maar 1 keer per jaar verschijnt dus het assortiment hierin is altijd o.v.b.. Op onze website wordt ons assortiment altijd meteen aangepast als er wijzigingen plaatsvinden. Zijn er vragen omtrent producten, levering, betalingen etc. dan staan onze klantenservicemedewerkers altijd voor u en alle overige klanten klaar. Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld.
Pluspunten
de aangekochte rollator is perfect, heb er al heel veel plezier van gehad
Verbeterpuntende link naar het transport bedrijf werkte niet, altijd pakje niet gevonden. na vraag aan julie is dit perfect opgelost.
Pluspunten
Levering op tijd. En telefonisch goed geholpen
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering en top kwaliteit producten
Pluspunten
Na het melden van een defect aan het product ben ik snel, deskundig en goed geholpen om het op te lossen.
VerbeterpuntenWellicht beter verpakken aangezien men gedurende het transport vaak ongeduldig is.
Pluspunten
Zeer goede vriendelijke service, snelle service. En bij een klacht een luisterend oor.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS