Pluspunten
Uitgebreid gamma aan goede prijzen. Handig producten boekje
Pluspunten
De goederen werden conform de bestelling geleverd. Vragen in verband met volledig misgelopen verzending (= verantwoordelijkheid postbedrijf), werden snel beantwoord.
VerbeterpuntenDe track & trace gegevens werden niet spontaan doorgegeven, bij levering is alles fout gelopen. (pak onnodig teruggestuurd naar afzender),
Beste heer J. Kegeleers, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent dat vragen m.b.t. uw misgelopen verzending snel werden beantwoord dat vinden wij zeer belangrijk dat als er iets mis gaat dat dit dan ook zo snel mogelijk voor de klant opgelost gaat worden. Het bleek inderdaad dat PostNL het pakket retour heeft gestuurd richting ons depot, reden hiervoor is nog steeds onverklaarbaar aangezien het adres juist was. Vervolgens hebben wij meteen uw bestelling opnieuw verstuurd. Wij vinden het heel vervelend het ongemak wat u hiervan heeft ondervonden. We hopen dan ook dat bij een volgende bestelling alles weer naar behoren verloopt. Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld
Pluspunten
Snelle levering,
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
Pluspunten
Moest 4 dagen op het product wachten maar het is prima afgeleverd. Product bevalt goed. Goede, degelijke kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb via internet een bestelling gedaan. Kan daardoor geen beoordeling geven over personeel/communicatie/betrouwbaarheid.
Beste mevrouw Weijenberg, Dank u wel voor uw beoordeling. U geeft aan dat u vier dagen op uw product heeft moeten wachten. U heeft op zondag besteld en dan zijn wij gesloten dus uw bestelling is maandag 7 oktober verwerkt en vervolgens ook verstuurd. om 8 oktober bij u afgeleverd te gaan worden wat ook daadwerkelijk is gebeurd. Dus in totaal heeft het 2 dagen geduurd doordat het weekend hierin een rol heeft gespeeld. Wij raden u en ook andere klanten aan om rekening ermee te houden dat wij in het weekend gesloten zijn en geen bestellingen kunnen verwerken en dus levering dan ook langer gaat duren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Fantastische service, na ontbreken van onderdeel
Pluspunten
Ik had gelijk de volgende dag al in huis. Een mooie vergrootglas voor mijn hobby. Ben er erg blij mee.
VerbeterpuntenDat zou ik niet weten.
Pluspunten
Zeer vriendelijke in de communicatie , staan achter het product en denken mee bij evt hiaten. Ondanks het een nieuw product is men bereid om hiaten op te lossen. Ben zeer tevreden over het product en de service die men levert. Ik dat deze mensen met passie en commitment werken.
Pluspunten
Apparaat wat niet in orde was kon geretourneerd worden en het bedrag werd direct terug gestort.
VerbeterpuntenAlles was correct alleen jammer dat er geen vervangende rollator was.
Beste mevrouw Tuijt van de Koppel, Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat u de door u bestelde rollator heeft geretourneerd aangezien blijkbaar bij de rollator een klem verkeerd gelast zou zijn. Eerste instantie hebben wij u een paar klemmen toegestuurd om te kijken het probleem zo op te lossen maar dat werkte helaas niet. Vervolgens heeft u aangegeven dat u de rollator wilde retour sturen en geen nieuwe rollator wilde ontvangen. Laten wij voorop stellen dat wij altijd indien een product niet voldoet, defect of kapot is er een nieuw product naar de klant wordt opgestuurd onder garantie dat is een service die wij aanbieden als eerste optie. Het kan natuurlijk zijn dat een klant aangeeft hiervan geen gebruik te willen maken en dat hij/zij graag het product wilt retourneren en het bedrag krijgt gecrediteerd. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich prettig voelt bij zijn eigen beslissingen en proberen hier dan ook rekening mee te houden. Natuurlijk hopen we dat wij u bij een volgende keer weer behulpzaam kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Goede producten, snelle levering
Pluspunten
De levering was zeer snel en goed overzichtelijk te bestellen. Alles ging perfect.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ruime keuze op de website, handig te vinden en snelle levering
Verbeterpuntengaarne ook producten, die ook handig zijn, maar niet zo verschrikkelijk duur zijn aanbieden als alternatief zou mooi zijn
Pluspunten
Goede service. Meedenkend personeel.
Pluspunten
adequate informatie over telefoon en levering conform toezegging
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS