Mijn mama is op leeftijd en woont nog zelfstandig. Ze rijdt nog regelmatig lange afstanden met de auto. In onderling overleg heeft ze nu een seniorenwatch en ben ik gerustgesteld. We hebben afgesproken dat ze haar uurwerk altijd moet dragen. Ze heeft ze nu al enkele dagen aan en het gaat goed. Zelf vindt ze dat het nogal een dik uurwerk om de pols is. Wel jammer dat het uurwerk niet zelf aangeeft dat het opgeladen moet worden. Of heb ik die functie nog niet gevonden? Een aanrader!
Geachte klant, Dank voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. Op het schermpje van het horloge vindt u informatie over de resterende batterijcapaciteit, de actuele tijd, datum en onderaan het aantal stappen dat is gezet op een dag. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zie hierboven
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren. We hopen u snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Wat een koopje Als urine maakt loopje
Geachte klant, Wij danken u hartelijk voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback is van essentieel belang voor het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij stellen het op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering, goede verpakt. Prima
Goede aanbiedingen ,snelle levering,prima communicatie.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij waarderen uw feedback enorm, omdat deze ons helpt onze dienstverlening continu te verbeteren. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en u weer te mogen verwelkomen voor een herhaalaankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Levering op tijd en netjes, gewoon goed
Gemakkelijk website altijd snel geleverd. Heb het niet altijd nodig maar voorraad is prima.
Reeds gezegd.
Makkelijk te bestellen erg tevreden
Correcte bezorging
makkelijk online te bestellen. snelle levering
Levering is vlug
Alles naar wens kan niet beter Levering zoals afgesproken juist op tijd en in goede staat .Dikke pluim voor jullie doe zo voort. Groetjes LOUIS
Geachte klant, Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling. We waarderen uw feedback enorm, het helpt ons om onze service continu te verbeteren. Fijn dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb heel goede ervaring met Hulpmiddelenwerend ,en snelle levering met Post nl .
Voor mijn moeder heb ik een aantal dingen besteld. Deze heeft ze snel ontvangen en waren niet duur.
Geachte klant, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Uw feedback is van grote waarde voor ons en helpt ons om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Wij stellen het zeer op prijs dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
prima!
Mooie overzichtelijke webpagina. Het bestellen ging makkelijk en de bezorging erg vlot!
Bijzonder dat ik met Groningen bel enger logistiek in Limburg zit.. kon via informatie medewerkster niet echt tot de juiste componenten komen. Info welke bloedsuikers strips in welk apparaat pasten Gok gewaagd is gelukkig goed gekomen
Snel en goed geleverd.
Heb de RVS handgrepen geplaatst en de mevrouw is zeer tevreden over de handgrepen en kwaliteit.
Wij hadden een brace nodig voor een kwetsbare knie. Meteen kwam de hulp op gang. Toen ik de site zag, was ik verbaasd over het assortiment. Voor elke kwaal een oplossing.
Goede service .Correcte levering. voordelige prijs-kwaliteit
Ik ben heel tevreden over mijn bestellingen. Ik ben al langer klant bij Hulpmiddelenwereld. Alles wordt perfect geregeld en afgeleverd. Complimenten.
Geachte klant, Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling. Uw feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren en nog beter af te stemmen op uw wensen. We waarderen het dat u voor Hulpmiddelwereld heeft gekozen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gemakkelijk te bestellen, snelle aflevering, goede service m.b.t. track en trace. Dik en Dik tevreden
Vlotte bediening
9 Sylviuslaan