Pluspunten
Goed betaalbaar en breed assortiment, snel geleverd
Pluspunten
Snelle, aqurate levering. Ruime keuze in een goed geoutilleerde webwinkel.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Goede brochure en uitstekend assortiment
VerbeterpuntenGraag retourneren via antwoordnummer. Als 1 onderdeel niet bevalt of niet voldoet moet ik alsnog 6,95 betalen voor verzending
Pluspunten
wij houden van dit produkt. perfect
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
niets op aan te merken
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle afhandeling, snelle levertijd. Tevreden klant.
VerbeterpuntenBij mijn weten geen.
Pluspunten
Goed en duidelijk uitleg over mijn vragen.
Ik kreeg geen melding dat mijn wandelstok niet in voorraad was en heb zelf hierover contact moeten opnemen. Ook toen de wandelstok weer beschikbaar was heb ik zelf moeten informeren... Toen de stok aankwam, was deze al lichtjes beschadigd...
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website. Product dat ik zocht via Google snel gebonden bij die bedrijf.
Pluspunten
Het ging allemaal niet van een leie dakje maar dat lag zeker niet aan dit bedrijf. Ze hebben echt super gecommuniceerd en super klantgericht het probleem voor mij opgelost.
VerbeterpuntenMisschien een andere vervoerder inschakelen ;))
Pluspunten
Dit was de 1e keer dat ik van dit bedrijf gebruik heb gemaakt. De eerste indruk is heel erg goed. Er volgen binnenkort nog meer bestellingen, ik hoop (verwacht) dat dit op deze manier volgehouden wordt.
VerbeterpuntenIk zou graag bij de levering een schriftelijke nota ontvangen. Dit ter declaratie bij de zorgverzekeraar.
Pluspunten
Mijn ervaring met hulpmiddelwereld was uitstekend beter kan niet. Ik ben super goed geholpen. Ze hebben alles in het werk gesteld om mijn bestelling z.s.m. te bezorgen. Ook ben ik gedurende mijn bestelling en levering altijd correct benaderd en te woord gestaan. Het personeel begrijpt situaties en heeft hart voor hulpmiddelwereld, dit is echt uniek te noemen.
Pluspunten
Super snelle levering en de kwaliteit die we voor ogen hadden
Pluspunten
Duidelijke website snelle levering
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS