Pluspunten
goed assortiment , goede prijzen en het bestel en afhandelingsproces ook prima voor elkaar
Pluspunten
product oke
Verbeterpuntenherinneringsmails zijn bijzonder irritant en hebben ervoor gezorgd dat ik niet meer bij jullie zal kopen. ook staat er nergens een link waar ik kan uitschrijven op jullie mailing. Doe er iets aan!
Beste heer F. Vanderhaeghen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen het helemaal dat u het irritant vindt om blijkbaar meerdere herinneringsmails te ontvangen. Laten wij voorop stellen dat dit absoluut niet onze opzet is geweest. Natuurlijk zijn wij meteen gaan kijken waar dit aan ligt en kunnen u meedelen dat er intern iets is aangepast waardoor een klant de eerste keer een verzoek tot beoordeling krijgt 5 dagen nadat een bestelling is voltooid. Is er dan nog geen beoordeling ingevuld dan zal er eenmalig na 4 dagen een herinnering worden gestuurd. Natuurlijk vinden wij het jammer dat u de beoordeling heeft gebaseerd op de herinneringsmails die u heeft ontvangen i.p.v. het product te beoordelen. We begrijpen dat het product in uw ogen oké is en daar zijn we natuurlijk blij om. Wij hebben u via e-mail op de hoogte gesteld van de nieuwe werkwijze m.b.t. herinneringsmails en hopen dan ook dat dit in de toekomst bij u alsook onze andere klanten beter zal verlopen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Duidelijke comunicatie
Pluspunten
Levering precies zo als agspraak
VerbeterpuntenGeen gewoon goed
Pluspunten
het is een heel fijn deken
Pluspunten
Na een verkeerde levering werd alles snel opgelost!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ja bericht geven met de post email wanneer
Pluspunten
Pluspunten
wel stevig
Verbeterpuntenhandvat had draaibaar moeten zijn of de gaten waar je de stok mee vast zet net andersom.
Beste heer H. de Jong, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw feedback over het product en horen zeker graag suggesties om producten te verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten als ze niet geheel tevreden zijn, altijd even telefonisch oftewel per e-mail contact met ons opnemen zodat wij altijd samen kunnen kijken om bijvoorbeeld producten om te ruilen of naar een oplossing te zoeken Wij hebben uw suggesties m.b.t. het product doorgezet naar desbetreffende leverancier.. Zij gaven als tip om voor nu eventueel gebruik te maken van een andere wandelstok/vierpoot namelijk de "Hugo Vierpoot wandelstok" . Wij vinden het jammer dat u geen gebruik wilt maken van ons aanbod om het product om te ruilen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Stelle adequate levering.
VerbeterpuntenNaam en Adres van koper op verpakking + begeleidende brief vermelden bij aflevering bij aangeven van een ander afleveradres! Dit heb ik ook al via mail doorgegeven bij de klantenservice.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik dit bedrijf benaderde voor een bestelling. De bestelling is deels geleverd, Ik wacht nog op de rest.
VerbeterpuntenDe - telefonische - communicatie was niet duidelijk en de gegevens van de bestelling en de website kwamen niet overeen. Ik bestelde een artikel 2 x en het verscheen maar een keer in de website. Er was met regelmaat verwarring over de bestelling. Een officiele factuur heb ik niet ontvangen. Hooguit een mail met de bestellingen de toevoeging betaalmethode iDeal. Dit is geen bruikbare factuur. Ik heb hierover al een meel gezonden.
Pluspunten
Snelle levering van een goed product met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
geen
9 Sylviuslaan