Pluspunten
perfecte service sterk aanbevolen , firma van hun woord
Pluspunten
makkelijk te bestellen Snel bezorgd
Ik vond de verzendkosten best veel naargelang het item dat ik gekocht heb
Pluspunten
Goed product
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website.
Sneller leveren
Beste heer, Wij vinden het jammer dat u ons een onvoldoende geeft over de levertijd. Op onze website staat namelijk bij het bestelde product op "werkdagen voor 14:00 besteld volgende dag in huis". U heeft in het weekend besteld, waardoor deze bestelling natuurlijk pas op maandag is verwerkt. Uw bestelling is op dinsdag geleverd, waardoor de levertijd is nagekomen die wordt gecommuniceerd. Jammer dat u ons op dit punt dan toch een onvoldoende scoort, omdat wij er alles aan hebben gedaan om de verwachte levertijd na te komen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Ondanks het niet op voorraad was toch een snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle duidelijke levering
VerbeterpuntenGewoon doorgaan
Pluspunten
Snel, behulpzaam, goede spullen. Heel prettig in een situatie waarin veel geregeld moet worden en niet alles soepel gaat, het regelen via de thuiswinkel wel snel en makkelijk gaat.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, nog een leuk extraatje in de doos, kortom ik ben een tevreden klant!!
Een factuur per email toezenden zonder dat ervoor gevraagd wordt, dank u
Pluspunten
Pluspunten
De klant vriendelijkheid. De tolerantie en bereidheid om na de verlopen datum nog een product te mogen omruilen. Snelle financieel afhandeling
Verbeterpunten?
9 Sylviuslaan