Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling en levering
Pluspunten
erg vriendelijk telefonisch onderhoud en eerder ook goede service bij het terugsturen van producten Ik wil niet dat mijn IPadres enz gebruikt wordt voor doeleinden buiten uw bedrijf
Pluspunten
Ruilen was geen probleem!
VerbeterpuntenGeen echt top
Pluspunten
Fijne hulpmiddel, echt van genoten.
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan en vlotte levering.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenOnduidelijk aangegeven dat sommige glucosestrips niet werken bij de caresens duo. Daarover in discussie gaan(de klant is dom) en gewoon accepteren dat ik(de klant) €16,- in de prullenbak kan gooien onder het mom, eigen schuld dikke bult.
Pluspunten
Goed produkt aanbod.
VerbeterpuntenPrijsstelling is veel te hoog. Laatst een dementieklok bij u gekocht, bleek bij AliExpress bijna 80 euro goedkoper. Exact zelfde klok! Dat kan echt niet.
Pluspunten
correcte afhandeling van de bestelling. Product voldoet aan de informatie die gegeven is.
Verbeterpuntengraag emailadres niet tonen bij de beoordeling.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteiverhouding, levering binnen 3 dagen.
Pluspunten
zeer vriendelijke telefoniste zeer behulpzaam
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik wat bestelde. Het is prima volgens de afspraken gegaan.
Pluspunten
alles prima van bestelling tot levering
Pluspunten
prima service en zeer snele terugbetaling. alle lof voor de dame van de telefoon en de dame die mijn pakket in ontvangst nam en de dame die binnen 1 uur het geld tergustortte. Waarschijnlijk dezelfde dame. Chapeau !
Verbeterpuntengeen
Kan u eerst leveren voor ik een beoordeling schrijf
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS