Pluspunten
prima levering
Pluspunten
snelle correcte afhandeling
Pluspunten
Professionele producten, snelheid van leveren.
VerbeterpuntenLever informatie aan bij ziekenhuizen over beschikbare producten. Gipshoes besteld, bij ziekenhuis kenden ze niet eens bestaan van een hoes dat gehele been bedekt.
Pluspunten
Alles is positief, niets aan tie te voegen
Pluspunten
Waren heel tevreden, voor 24.00u besteld, morgen geleverd. Wij ware heel tevreden de volgende dag hadden wij onze bestelling, en waren vele van onze problemen opgelost
Pluspunten
Gewoon zo doorgaan
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
alles is perfect verlopen en gegaan zoals beschreven. Zelf had ik een klok in gedachten waar alles automatisch verloopt (blijkt achteraf iets duurder te zijn) maar deze klok is toch ook goed
Pluspunten
Correcte levering, op meegedeeld tijdstip Artikel beantwoordt volledig aan de verwachtingen
Pluspunten
Vel hulpmiddelen leverbaar
VerbeterpuntenNiet zo snel met een beoordelingsvraag komen. Ik had spul nauwelijks uitgepakt en nog niet gemonteerd, dus ook nog geen kwaliteitsoordeel
Pluspunten
overzichtelijke site, wel prijzig
VerbeterpuntenGeef na n bestelling direct n melding van ontvangst per mail. En geef n melding van behandeling. zeker als er direct betaald is geeft dit voor de koper bevestiging.
Pluspunten
Duidelijk info en snelle levering
Pluspunten
niets dan lof over het product, de levering, en zeker ook de helpdesk.
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede communicatie. Prima product
Pluspunten
Snel en adequaat het gevraagde geleverd
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Eerste keer dat ik hier bestel maar zeker voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenToiletverhoging schiet iedere keer los wat we ook proberen. Niet veilig dus.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS