Pluspunten
Wel een snelle service. Helaas hebben ze mij niet kunnen voorzien van het gevraagde produkt
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden
Pluspunten
Super snel geleverd
Levertijd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te zien dat u ons op snelheid/levertijd een onvoldoende geeft. Ten tijde van het plaatsen van uw bestelling stond namelijk al op de site dat het product een langere levertijd zou hebben. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
snelle aflevering.
Pluspunten
jullie zijn snel en goedkoop ga zo door
Pluspunten
Professioneel, snel handelend, praktisch en vriendelijk. Top!
Pluspunten
Heb gekregen wat ik heb besteld in de tijd die werd beloofd
Verbeterpunten????
Pluspunten
Wist niet van het bestaan, maar er ging een wereld voor mij open. zal mijn omgeving ook op deze mogelijkheid attenderen.
VerbeterpuntenWellicht wat meer adverteren? In appartementsgebouwen, verpleeghuizen, bij fysiotherapie praktijken, etc.
Pluspunten
Makkelijke bestelling, snelle levering !! Bij installatieproblemen, contact gezocht met de klantenservice (Rob).Konden er samen niet uitkomen, daarop werd aangeboden de klok te vervangen door een nieuwe en deze voorgeinstalleerd toe te sturen. Ik hoefde de klok alleen nog maar aan het internet en de stroom te "hangen." Topklasse !!
Pluspunten
snelle levering -goed product
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, mooie producten. Goede prijs kwaliteits verhouding.
De invul vakjes hieronder zijn slecht te zien. Weinig contrast!
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS