Pluspunten
Bestelde artikel voldoet aan verwachting
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
levert een goed product dat voldoet aan de vraag
Pluspunten
veel keuze, duidelijke uitleg
Verbeterpuntenlevertijd dag erna of 2 dagen was niet het geval geen probleem maar ik vind het fijn als dat ook op de website wordt vermeld of bij de bestelling.
Pluspunten
Altijd fijne behandeling
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goed product goede beschrijving bijgeleverd snelle levering
Pluspunten
Uitstekende service, goede communicatie en correct handelen
Pluspunten
Snelheid van leveren, volgens belofte. Zeer tevreden over de aankoop.
Pluspunten
De badbeugel werd snel geleverd en snel antwoord bij de retournering gezien hij niet paste op het bad De volledige betaling kreeg ik binnen de maand terug
VerbeterpuntenHet negatieve is de betaling van 16,40 euro voor terugzending bijna de helft van de factuur( goed voor eenmaal )
Pluspunten
Het systeem heeft goed gewerkt tot recent. Snelle levering, geen klachten. De laatste maand echter alleen beleefde mails over en weer, maar geen goederen. Wel reeds lang betaald!
VerbeterpuntenBestelling van 19/12/2018 is na herhaald aandringen nog niet geleverd. Telkens bericht men dat de bestelling is opgestuurd en dat ik een track en trace-code zal ontvangen. Na herhaaldelijk contact: nog steeds geen levering. We zijn welhaast 1 maand verder. Het gaat hier over incontinentie-producten, wachten is geen optie.
Pluspunten
Goed bereikbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenWanneer een product niet aan de (redelijke) verwachtingen voldoet zou men geen retourkosten moeten hoeven betalen!
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS