Ik heb nog niks binnen. En is mij beloofd 3 januari al binnen te krijgen. Staat nu bij PostNL nog dat ik 4 januari krijg. Maar zitBij PostNL nog niet bij de sortering
Pluspunten
Goede website met duidelijke informatie. Zeer tevreden over het product met duidelijke info en nette en snelle levering.
Pluspunten
Goede communicatie, goede service hierdoor.
Pluspunten
Goed artikel, en op tijd geleverd
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Snelle afhandeling
Ik ontving het product is niet wat ik heb besteld. Uw bedrijf zei dat het product dat ik bestelde niet op voorraad was, maar op de website was het product nog steeds in de verkoop. Ik vertrouw uw bedrijf niet.
Beste Mevrouw Fang, Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Op 28-11-2018 hebben wij telefonisch contact gehad , en u aangeboden om het verkeerd verstuurde product gratis te retourneren, echter heeft u hier tot op heden nog geen gebruik van gemaakt.Het product hebben wij meteen uit geschakeld op onze website, nadat wij definitief te horen hebben gekregen dat deze niet meer leverbaar is.Als u nog vragen heeft horen wij dat uiteraard graag, Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
op de site niet aangeven dat iets op voorraad is wat helemaal niet waar is. Mijn gehandicapte kleindochter was jarig en ik bestelde een aantal dagen van te voren en betaalde direct aangezien het artikel op voorraad was. helaas de volgende ochtend een telefoontje dat het artikel er helemaal niet was en pas na ongeveer twee weken geleverd zou worden! Erg jammer, verjaardag voorbij. In dit geval had ik het anders elders besteld!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Verbeterpunten1 Trapper(kunststof) laat iedere keer los
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik bij uw bedrijf een bestelling heb gedaan via de telefoon. De service is heel goed en snel.
Pluspunten
VerbeterpuntenOnduidelijk hoe het met kosten huur en abonnement gaat. Of dit nu goed gegaan is geen idee
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe verpakking had ietwat kleiner gemogen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenProbleem om andere mensen aan te melden is nog niet gelukt. Nog niets gehoord over een oplossing
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS