Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenGraag melden wanneer eea geleverd wordt. Nu was het volgens Bol.com maandag en het werd zonder bericht dinsdagmiddag 4 uur.
Één email sturen als er door uw fout iets misloopt aub, voor de rest prima service.
Pluspunten
Super snelle service !!
Pluspunten
Snelle correcte levering zonder poespas
Pluspunten
Het bestelde was niet voorradig. Ik kreeg direct een mail met daarin info en de vraag of ik het zolang nog zonder kon doen, keurig! Was toch nog snel binnen, fijn!
Pluspunten
zeer goede communicatie zeer hulpvaardig de problemen met de tablet werden serieus genomen, behandeld en zonder morren kreeg ik een nieuwe ! Bedankt Rob.
Verbeterpuntende eerste tablet die ik kreeg was niet goed: ik ken de kwaliteitscontrole niet of weet niet welk percentage uitval er is. wegens dit euvel een 6 op betrouwbaarheid (deze score gaat over hte toestel, NIET over de hulp die ik kreeg)
Communicatie is niet goed. Heb een week geleden een vraag gemaild, maar heb hier tot nog toe geen antwoord op ontvangen. De levering van m’n bestelling was twee dagen later dan gesteld en ook hier is niet over gecommuniceerd.
Pluspunten
Telefonisch bestelling gedaan. Bestelling de volgende bezorgd.
VerbeterpuntenAls men telefonisch besteld ontvangt men een bevestigings email met daarin vermeld de betalingsregeling. Wat bleek dat ik de twee dagen later weer de bestelling thuis ontving. Ik geef aan dat hierin een verbetering moet plaatsvinden. Het product is later weer opgehaald. Duidelijkheid naar de klant is zeer op prijs gesteld.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit van de producten aan een goede prijs.
Pluspunten
Snelle correcte levering.
VerbeterpuntenEen artikel was al geleverd voor track en tracé verzonden was.
Pluspunten
Snelle levering van een zeer degelijk product
Pluspunten
Zijn verreweg een stuk goedkoper dan andere thuishulpwinkels.
VerbeterpuntenEen nota, deze ontbreekt.
Pluspunten
goed materiaal en duidelijk omschrijving om te bevestigen
Onderlinge communicatie van diverse afdelingen lopen langs elkaar. Een bestelling die uiteindelijk 14 dagen op zich laat wachten zegt genoeg
Pluspunten
Correcte levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenEem van de beveiligingsdoppen was afgebroken.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS