Pluspunten
niet duur en snelle levering
Verbeterpuntenduidelijker aangeven dat betaling is ontvangen en levering volgt
Pluspunten
Goede producten.
VerbeterpuntenVollediger info over producten en meegeleverde accessoires. Mogelijkheid scheppen voor gratis retourneren. Ik had een opvouwbare wandelstok besteld en daarnaast een houder om de wandelstok gemakkelijk in opgevouwen toestand mee te kunnen nemen, maar deze bleek al meegeleverd te worden, dus had ik er twee. Die extra houder mocht ik wel terug sturen, maar de verzendkosten waren voor mij, terwijl de fout zat in de onvolledige informatie bij de wandelstok.
Pluspunten
Het product ziet er zo uit als online. Een snelle levering.
Pluspunten
Prettige telefonische hulp. Duidelijke uitleg.
Pluspunten
Handige website wat heel veel handige hulpmiddelen verkrijgbaar zijn. De betaling geschied veilig via IDealen de levering is netjes en geheel volgens afspraak.
Bestelde artikel was zoek geraakt bij Post nl, maar kreeg nieuw artikel toegestuurd. Keurig opgelost , met dank daarvoor!
Pluspunten
Snelle levering via de website besteld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er is op een duidelijke en constructieve manier gecommuniceerd!
Pluspunten
Levering zoals beloofd!
Pluspunten
Snelle levering van een noppenbord Goede prijs kwaliteit verhouding
Jullie hebben gedaan wat te verwachten is. Dit achteraf gedoe (iedereen doet het) is alleen maar irritant. U schrijft: "U bent verplicht" Dat wil ik nooit horen of zien. Als er iets mis gaat dan laat IK het wel weten
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS