Pluspunten
Prima service, ontvangen track en trace werkte niet. Telefonisch overleg gehad met de klantenservice daarover de medewerkster heeft direct geprobeerd te achterhalen wat er mis was. Toen dat niet helemaal lukte heeft ze meteen een nieuw product toegestuurd. Een paar dagen nadien nogmaals hetzelfde product ontvangen. Dit kon ik kostenloos retour sturen. Geweldige service hulde ,hulde ,hulde.
Pluspunten
Mooie sortering, snelle levering
Pluspunten
Duidelijke foto's
Verbeterpuntenduidelijkere levertijden vermelden, vooral als je in het weekend besteld. Meestal heb je deze producten gisteren nodig en dan is het jammer dat je in de kleine lettertjes moet lezen dat het werkdagen betreft.
Pluspunten
Heel spoedig!
Pluspunten
Goede klantenservice, kwalitatieve producten voor een scherpe prijs.
Pluspunten
Aa
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Top, duidelijke website, snelle levering!
Pluspunten
perfecte levering van uitstekend product.
Pluspunten
Prima levering, goed product. Het ging in mijn geval om een kussen dat mijn matras verhoogt. Ideaal bij maagzuur.
Pluspunten
Telefoon bestelt volgende dag al geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant. wel een functioneel en mooi product
zorg er voor dat de zijt up toe dat is
Iets duidelijker bestelling proses. Nu onnodig langer op pakketje gewacht omdat Ik dacht dat de bestelling afgerond was. Wat niet het geval was
Pluspunten
geen groot pakket met overtollig verpakkingsmateriaal.
Pluspunten
Zeer snelle levering van het product, handige klok - dagkalender voor dementerende ouderen, en goed verpakt.
tot 2 keer toe verkeerde nummer op het pakket. 1e keer 64 i.p.v. 64-B 2e keer 54 i.p.v. 64-B 2e keer is de buurman zo goed geweest om het pakketje te bezorgen, anders was het zoek geweest en ik had wel betaald.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het zeer vervelend om te horen dat het twee keer mis is gegaan. Wij zullen dit zeker oppakken met ons depot zodat dit een volgende keer voorkomen kan worden. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS