Pluspunten
Snelle levering, binnen termijn die we bij Bol.com gewend zijn.
VerbeterpuntenMisschien minder voor het bedrijf danwel voor de geleverde goederen. De dementieklok is een zeer eenvoudig elektronisch apparaat, met weinig functies. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat gezien het feit dat dit een hulpmiddel voor demente personen is, de prijs kunstmatig hoog wordt gesteld. En dat voelt alsof het over de rug van patiënten gebeurt. Ik vind dat vrij ernstig.
Pluspunten
Ik heb een rollator voor mijn moeder besteld ,die toch te onstabiel voor haar bleek te zijn .Ik heb contact gezocht met medewerker en mocht hem terug sturen Zodra hij is gearriveerd krijg ik mijn geld terug,dit moet nog wel gebeuren maar is ga ervan uit dat dit ook goed verloopt
Pluspunten
Aanwezigheid van een vraagbaak.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Toestel dat ik aankocht bleek ongeschikt. Terugsturen en correct geld terug binnen korte termijn.
Pluspunten
Per internet besteld en gekregen zoals werd beloofd. Prima toch.
Pluspunten
Snelle, correcte en vooral vriendelijke afhandeling bij retourzending.
Pluspunten
Alles snel geregeld.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en goed verpakt ontvangen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenIk zit al twee dagen te wachten op contact. Zou volgens site terug gebeld worden . Telefonisch waren jullie niet bereikbaar . Team van Berkel 0624678741
Pluspunten
n.v.t
VerbeterpuntenSnellere levering en indien mogelijk in een envelop aanleveren
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt om transportschade te voorkomen
Pluspunten
Ikben mede afgegaan op reviews en die kloppen.
VerbeterpuntenDe bevestgingunten van de grijper aan de rollator gaat helaas niet op voor het merk wheels ahead (geen rond buiswerk).
Pluspunten
Fijn product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
besteld en gelijk geleverd. perfect.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS