Pluspunten
Betrouwbaar en snelle levertijden.
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Pluspunten
bruikbare catalogus & prompte levering
Verbeterpuntenu leverde mij een Pendant PILL Box Reminder: een pillendooosje met alarm. Dat dingetje heeft een koordje waarmee je het kunt omhangen; als het alarm afgaat moet je het doosje voor de dag halen en dan blijkt dat de vergrendeling van het dekseltje te slap is: het eist nogal wat aandacht om eea in gesloten toestand boven water te krijgen: voor mij onbetrouwbaar. Heeft Uw kwaliteits functionaris hier al naar gekeken ? Nu U zo dringend vraagt naar mijn ervaring rapporteer ik dit alsnog. Als u dat op prijs stelt retourneer ik U die Pill Box Groeten Daan Touw
Pluspunten
Via bol.com besteld maar kreeg het pakket keurig de volgende dag bezorgd. Prima service!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam. nadat ik niet online kon betalen werd het probleem vlug opgelost.
Pluspunten
Verbeterpunteniemand t hulpmiddel laten bezorgen die t ook installeerd
Pluspunten
Via telefoon keurig teruggebeld over ons artikel wat wij wilde bestellen , of dat inderdaad leverbaar was . Daarna gelijk per internet besteld , en de dag daarop keurig bij ons afgelevwerd.En gelijk in gebruik genomen .
Pluspunten
Snele levering.
VerbeterpuntenHandgreep was verkeerde maat maar toch bruikbaar.
Pluspunten
zending die bij ons nooit was aangekomen werd zonder problemen opnieuw verstuurd zonder extra kost voor ons
Pluspunten
Product was nog beter dan ik dacht.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
snelle levering. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Pluspunten
Super vriendelijke dame aan de telefoon die direct door had dat onze bestelde klok niet goed geprogrammeerd was...er miste bepaalde software
VerbeterpuntenVoordat product worden verzonden, nog beter checken of alles (software) in orde is! Bij deze dure klok is het belangrijk dat alles direct in orde is!
Pluspunten
Snelle levering, volgens afspraak. Goede prijzen
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS