Pluspunten
Heel veel keus op allerhand gebied goede service en snelle levering.
VerbeterpuntenZou het niet zo in 123 kunnen zeggen.
Verzending Het pakket ging van a naar b, daarna van b naar c, Toen van c naar e. De dag erna werd het bezord
Pluspunten
Prima website en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
duidelijke site, goede telefoniste. snelle levering.
Verbeterpuntenkreeg twee maal dezelfde levering binnen vier dagen. bleek foutje te zijn in administratie. Eerste verpakking was slordig en doos was half open maar de toestellen waren in orde. tweede zending was prima verpakt en deze zal na tel. contact bij mij thuis opgehaald worden.
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Met een lieve dame aan de telefoon, die me gelijk hielp met wat het beste voor ons en met een duidelijke uitleg,zodat we het juiste artikel hebben. En het fuctieoneerd heel goed. Alweer een fijn lichtpuntje in deze nieuwe vreemde wereld waar we nog niet thuis zijn. Ook het booekje wat erbij zat is een opstekertje. Thanks
Pluspunten
Snelle en positieve afhandeling van een defecte levering . Goede mail berichten over bezorging en bestelling
Pluspunten
Personeel helpt rustig en duidelijk Levertijd wad heel snel Toppie!
Verbeterpuntentot nu geen verbeterpunten.
Pluspunten
Overzichtelijke brochure en info op de site. Gebruikersvriendelijke bestel- en afrekenmogelijkheid
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles was prima,
Pluspunten
Korrekte behandeling en afhandeling. Tracebility van het order is korrelt op te volgen.
Ik heb niets ontvangen!
Pluspunten
Heldere site, product conform omschrijving op tijd geleverd
VerbeterpuntenProductinformatie wat summier
Ik heb een bestelling gedaan van 5x met code 33466 om geen verzendkosten te hoeven betalen, maar ik kreeg de verkeerde producten, met het terug sturen van de verkeerde en het opsturen van de goede producten(toen moest ik wel verzendkosten betalen). Dat heeft me €11,03 extra gekost bedank daar voor.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS