Pluspunten
mooi op tijd ondanks coronacrisis. Kreeg ook netjes mailtje .
Pluspunten
Alles prima
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen in huis zelfs nu. Goede service en goede producten.
Pluspunten
Super goede klantenservice, belde met vragen over een kussen voor een whiplash en er werd aan alle kanten mee gedacht om tot een oplossing te komen. Klantvriendelijkheid staat er hoog in het vaandel.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice. Inderdaad staat dit bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen altijd ons uiterste best te doen voor onze klanten en te helpen waar daar waar nodig is. belangrijk is dat wij meedenken met onze klanten. We proberen ook altijd onze service te verbeteren. Graag staan we bij een volgende bestelling weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
zeer goede communicatie, houden zich aan de belofte
Pluspunten
Ondanks een technisch probleem met bestelde GSM werd dat bijzonder goed afgehandeld
VerbeterpuntenBest producten aanprijzen die degelijke ondersteuning van een helpdesk genieten
Pluspunten
zeer positief
Pluspunten
VerbeterpuntenWij kochten de interactieve kat. Deze verhaard heel erg, ook nadat we hem goed hadden gestofzuigd en met doek afgenomen. Dus prijs/kwaliteit niet in verhouding. Mijn demente moeder is er wel heel blij mee
Pluspunten
perfect wat ik bestelde goeiekwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kan alleen zeggen dat het netjes thuis hebt ontvangen. Ik heb er nog niet echt meegewerkt.
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering.
Pluspunten
Snel en eenvoudig,goede service en klant riendelijk.
VerbeterpuntenDoe zo verder.
Pluspunten
Snelle levering, heel goede prijs
Pluspunten
Duidelijke website en behulpzame klantendienst
Pluspunten
Goede snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Hebben heel veel te koop. Dat voor een gunstige prijs.
Pluspunten
Goede producten en goed overzicht van de te kopen artikelen in het boekje.
Pluspunten
- Snelle levering, goed verpakt en topproduct!
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS