Pluspunten
Goed aanbod van producten.
VerbeterpuntenOpmerking : Prijsstelling zit wel tegen bovengrens aldus meerdere gebruikers.
Pluspunten
Pas allereerste bestelling : goed verpakt, zeer snel geleverd. Zeer tevreden over deze aankoop (personenweegschaal met spraak)
Pluspunten
Pluspunten
Goed product met uitstekende service
Pluspunten
Snelle en voordelige levering,vriendin heeft er ook meteen een besteld
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Wij zijn heel blij met onze pottenopener en zullen deze aanbevelen. Het is een vrij klein product, maar zat ik een heel grote doos. Dat was nogal opvallend. Verder fijn dat er een boekwerk bij werd geleverd waarin al uw producten staan vermeld.
Pluspunten
Zending was naar verkeerd adres gestuurd door mijn fout. Dit is op een bijzonder vriendelijke wijze hersteld !!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle keurige levering.
Pluspunten
Ruime kwalitatieve goede artikelen. Leveringen op tijd goed verpakt thuis geleverd.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Duidelijke website met afbeelding, maten en beschrijving van het gewenste artikel. Ook wordt je telefonisch vlot en plezierig te woord gestaan
VerbeterpuntenDe website gaf voorraad aan, maar de werkelijke levertijd was 14 dagen.
Wil toch even iets opmerken over de levering, het was jn een tehuis en de corona regel geld de daar, dus mocht de chauffeue niet naar binnen, er moest een ID getoond worden, en zoniet wilde hij het weer meenemen. Ik begrijp hem wel.maar dat ging nogal moeilijk, uiteindelijk heeft een manager zijn/haar ID getoond. Dus het is gelukkig goed gekomen
Pluspunten
Goed service, snel levering.
Pluspunten
Maar eenmaal gebruikt tot nu toe. Ik ben blij dat ik met mijn creditcard kan betalen - zeker een positieve punt.
Pluspunten
Prijs,snelheid levering,en het voornaamste de behulpzaamheid naar klanten toe.
Pluspunten
Korechte levering in deze moeilijke tijd
Vandaag besteld en de volgende dag werd het geleverd. Jammer dat je geen bevestigingsmail hier van ontvangt. Toevallig was ik thuis om het pakketje te ontvangen.
Pluspunten
Echt wel heel snel geleverd,...
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS