Pluspunten
Zeer tevreden. Toestel dat we gekregen hadden werkte niet perfect. Retour zonder problemen en onmiddellijk zonder problemen een nieuw toestel gekregen. Dit nieuwe werkt perfect zoals het moet. SUPER SERVICE en vriendelijke communicatie via e-mail. Bedankt.
Beste mevrouw A. Verhelst, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en communicatie. Laten wij voorop stellen dat wij altijd proberen een passende oplossing te vinden als een product niet goed functioneert of niet geheel voldoet. In ieder geval fijn dat we u hebben kunnen helpen en we hopen natuurlijk in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
geweldig aanbod, aan alles wordt gedacht,
Verbeterpuntenandere kleur voor matrasbeschermer
Pluspunten
Wat ik bestelde en al geleverd werd, mooi op tijd, is super handig en degelijk + zeer bruikbaar.
Verbeterpunten2 bestelde en betaalde goederen, die volgens de verzendmail in het pakket zouden zitten, zaten NIET in het geleverde pakket. Na een goede communicatie met jullie dienst, bleek het -door een interne communicatiefout en een 'uitverkocht' product- niet in de doos te zitten. Ik wacht nog tot deze 2 goederen arriveren...
Pluspunten
!!! Geen opmerking
Pluspunten
berichtgeving duidelijk en correct snelle levering bedankt F.R.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle en correcte levering, product: goed
Pluspunten
Snel, duidelijk, goed
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Prima zakenkundige hulp gehad bij een aantal vragen over het product.
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
30 dagen retour mogelijkheid isngoed
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS