Pluspunten
Één van de bestelde artikelen was momenteel niet leverbaar. Hier keurig netjes over geïnformeerd.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Bestelde artikel was conform verwachting keurig verpakt afgeleverd. Uitstekend.
Pluspunten
Probleem werd met een kort bericht goed opgelost
VerbeterpuntenHet was even zoeken hoe ik contact op kon nemen. Moest eerst een retour verzoek insturen. Dat werd geweigerd maar gelukkig begeleid met een oplossing.
Pluspunten
Spoedige en goede levering.
VerbeterpuntenDie heb ik niet.
Pluspunten
betrouwbaar snelle levertijd
Pluspunten
Product bevalt prima. Snelle levering!
Pluspunten
Ik geef een hoge score maar heb maar 1 keer iets besteld en dat ging niet helemaal goed.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Heel snel bezorgd en makkelijk geregeld
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Pluspunten
perfect product werkt goed
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Ruim aanbod. Kon mijn bestelling kosteloos retouneren en had mijn betaling heel snel retour.
Pluspunten
Bestelling zeer vlot verlopen.
VerbeterpuntenBezorger had nagelaten een briefje in de bus te droppen waardoor we moesten zoeken bij welke buren het pakket was bezorgd.
Pluspunten
Klantvriendelijk en een goede service.
Pluspunten
Snelle levering product
Pluspunten
Kan ik niet geven. Ik heb van u een product ontvangen waar de reparatiebriefjes van Jan en Rob nog aan bevestigd waren. Ik heb de klok inmiddels teruggestuurd.
VerbeterpuntenLaat uw personeel producten nakijken alvorens het te versturen en geen kapot of niet-werkend artikelen naar klanten zenden.
Beste heer B. Bolhuis, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw feedback over de levering. Hier zullen wij zeker iets mee doen, want het is absoluut niet onze intentie om producten te versturen met daarop briefjes. Voor versturen dienen producten inderdaad goed gecontroleerd te worden. Wij vinden het jammer dat u geen gebruik wilt maken van ons aanbod om u een geheel nieuw product toe te sturen. Toch hopen wij dat in de toekomst u van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
VerbeterpuntenWaarom staat er geen bankrekeningnummer op de factuur. Zo kan ik toch niet betalen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS