Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
Zeer correct, ook bij terugbetaling na retourzending
VerbeterpuntenFormule om retourzending vanuit België vereenvoudigen. Nu eerst zelf betalen en dan wordt het terug betaald
Pluspunten
Prima product! Snel geleverd!
VerbeterpuntenZeldzaam chaotische product omschrijving en gebrek aan kennis van de goederen. Er moet eindeloos worden gebeld over seniorenklokken, en ik zag er maar van af. Een rollator verzenden, die werkelijk prima is, ging goed. En leuke korting.als je precies weet wat je wilt kopen, dan komt het snel bij je aan en black Friday was met 15 % korting een mooie kans om die dure rollator binnen te slepen. Geen spijt van die aankoop. Maar het product overzicht kan aanzienlijk worden verbeterd.
Pluspunten
Ik had de brace die ene dag besteld, is geleverd de volgende ochtend met de post. Heel erg snel is dat.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen via de mail. Ook goed geholpen bij het bestellen telefonisch.
VerbeterpuntenNiet te snel met de herinnering komen om te beoordelen terwijl jullie wisten dat de levering nog een week zou duren door de traagheid van Post.nl.
Pluspunten
prima geregeld snel verwerkt
Pluspunten
Complete info, scherpe prijzen.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Ga zo door !
Pluspunten
Heel goed alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede en snelle levering
Pluspunten
snelle levering en iets goedkoper als waar ik voorheen gekocht heb
Pluspunten
Communicatie via mail was geweldig, zeer snel een duidelijk antwoord gekregen.
VerbeterpuntenPost.nl vondt mijn adres niet terwijl er wekelijks door andere services mijn pakketjes op tijd aan huis worden geleverd. Uiteindlijk mijn bestelling zonder problemen door GLS ontvangen. Ik raad jullie aan om niet meer samen te werken met post.nl... het is niet de eerste keer dat het mis loopt met mijn levering aan huis door hen.
Pluspunten
Snelle levering , en goede producten
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
VerbeterpuntenN.V.T.
9 Sylviuslaan