Pluspunten
Ze hebben laten weten dat het artikel niet op voorraad was. Konden toen nog kiezen of de bestelling geactiveerd moest blijven.
Pluspunten
Geen enkel negatief punt te vermelden
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenWerd wel afgeleverd aan een buur; verkies afhaalpunt.
Pluspunten
correcte en snelle levering, overzichtelijke website.
Pluspunten
Oplossing op maat. Snelle reactie en dag eens al de speciale brace ontvangen.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Na verkeerde bestelling snelle oplossing en omruilen
Pluspunten
Apparaat goed verpakt en levertijd was niet zoals vermeld in de mail. Dag te laat (hele middag gewacht) en de volgende dag was het pakket 1 uur eerder als vermeld. Moest het bij de buren ophalen?
VerbeterpuntenNog te kort in gebruik om goed te beoordelen.
Pluspunten
Snelle levering, mooi (kwalitatief goed) product, goedkoop
VerbeterpuntenDe mail van verzending kwam pas een dag later, de track and trace code werkte niet. Door beide zaken had ik de tafel een dag later verwacht. Had geluk dat ik toch thuis was. (Bezorgdag was wel in overeenstemming met de belofte van de volgende dag bezorgd van de website.)
Pluspunten
Webside goed. Vindtn het wel ptijzig.
Pluspunten
Kwaliteit en veel goedkoper dan andere bedrijven.
Pluspunten
Snel en betrrouwbare behandeling
VerbeterpuntenInfo over waarborg. Tel. contact voor België.
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering
Pluspunten
Het gewenste product was niet leverbaar, het ging om een beschermhoes voor het gips om de pols van ons dochtertje (5 jaar). De medewerker dacht heel goed met ons mee. We hebben een alternatief product bekeken, maar toen ook dat niet leverbaar bleek te zijn werd voorgesteld door de medewerkster dat wij een duurdere hoes ter compensatie mochten ontvangen voor het tarief van de eerste hoes. Zodat onze dochter toch gauw weer kon douchen met haar gips arm. Heel sympathiek! Complimenten voor deze persoonlijke service!
Pluspunten
VerbeterpuntenIk kreeg geen info van Post.nl betr. tijd levering
Pluspunten
Snelle levering van degelijk materiaal
Pluspunten
Geen keuze menu, direct een medewerker aan de lijn
VerbeterpuntenDoortastender handelen van medewerker , afbeeldingen en toelichting op de site mag duidelijker, zo wist ik niet dat deze elleboogkruk slechts enkele ,, verzetshoogtes of laagtes ,, heeft.Dit was voor mij althans niet duidelijk.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS