Pluspunten
Snel, goedkoop in zowel artikel als portokosten en adequaat
Pluspunten
direct gereageerd door bedrag van 1pakket terug te storten zodat ik toch 1 pakket gratis had.(Klasse!).
Verbeterpuntenduidelijker zijn over 5 bestellen 1 gratis. (Dat je dus 6 in moet vullen dan).
Pluspunten
Ik ben veel positieve over dit bedrijf. wat ik besteld is heel goed.
Pluspunten
alles was super!
Pluspunten
Vriendelijk ontvangst, Met een mooie ruime presentatie van verkoop spullen.
Pluspunten
Telefonisch contact gehad, buiten gewoon vriendelijk!
Pluspunten
snelle en correcte levering, de volgende dag in huis, uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils, prijzen zijn oké.
Verbeterpuntengeen
Retourneren of ruilen zijn de verzendkosten op ons eigen rekening, dus vaak heeft geen zin om kleinere artikelen te retourneren omdat je krijgt je geld terug ZONDER het verzendkosten en er komt de retour kosten bij! dat vind ik jammer!
Stuur gehele bestelling in een keer, niet een deel met post nl en andere de dag erna met GLS. ( ggen tijd van bezorging)
Pluspunten
ik heb via internet besteld en het artikel is snel en vlot geleverd
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt.
Pluspunten
Keurig alles volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenTrack en trace is fout is gegaan. De juiste pakketdienst was PostNL i.p.v. de opgegeven GLS pakketservice. Pakket was daarom niet te volgen.
Pluspunten
zeer vriendelijke en behoedzame medewerkers
Verbeterpuntenplaats sommige die bij elkaar horen gezamenlijk op de website [koppel verkoop]
Pluspunten
Ik denk dat bovenstaande beoordeling veelzeggend is.
VerbeterpuntenGeen voor zover ik dat kan beoordelen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS