Pluspunten
Vooral goede communicatie met Christianne
Pluspunten
het is mooi spul dat je geleverd ktijgt.
Pluspunten
Goed en adequaat afgehandeld
VerbeterpuntenGa zo door!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Punten geven is niet relevant omdat ik geen persoonlijk contact met het bedrijf heb gehad. Zal belangrijk zijn hoe ze met de klacht omgaan.
Pluspunten
Goede levering en goed product
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site.
Pluspunten
in een woord: GE-WEL-DIG !!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles oke dank u
Pluspunten
misleidend 5 + 1, dus 5 bestellen 1 gratis. Het bleek dat er 6 besteld moest worden. Gelukkig opgelost met een nieuwe factuur.
VerbeterpuntenDuidelijke uitleg wat gratis is bij de bestelling
Pluspunten
degelijk materiaal mo de kleur is misleidend hazelnoot en is dan een zwarte montuur met bruine glazen spijtig als vrouw kon ik hem niet dragen moeten doorverkopen want retour e was me wat teveel
Pluspunten
Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar.
VerbeterpuntenDe klok met dagaanduiding heet "Dementieklok"'. Ik schrok echt van die benaming. Ik heb het voorgelegd aan anderen en die vonden het ook schokkend. Ik zou het gewoon betitelen ls "Klok met dagaanguiding"
Pluspunten
Snelle levering, binnen 24 uur. Moest product helaas ruilen, had R Lepels besteld ipv L. Werd prima geholpen door meneer aan de telefoon. Retourformulier werd direkt gemaild.
VerbeterpuntenJammer dat niet op zaterdag geleverd kan worden.
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Snelheid van leveren Er is goed gereageerd op mijn reactie
VerbeterpuntenTweede keer: ik krijg een rekening zonder banknummer en ook geen telefoonnummer om te reageren. Dus : ik kan niet betalen
Pluspunten
Hallo,de pantoffels zijn nu goed...ik had een maatje te groot besteld...maar nu prima.
VerbeterpuntenVerbeterpunt heb ik ook ..ik vind het niet netjes dat als je iets eerst moet retourneren dat,dat 6,95 moet kosten.Terwijl als het pakje komt...er 3,95 verzendkosten op staat...dat is een groot verschil...bij de meeste online winkels mag het gratis terug???
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS