Pluspunten
Tot nu toe geen klachten...
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Prima advies gehad en snelle levering
Verbeterpunten??
Pluspunten
prettig telefonisch contact
Verbeterpunten?
Pluspunten
Verbeterpuntencomment op onderstaande vraag: ik beveel nooit bedrijven aan
Pluspunten
Ik ben kort samengevat zeer tevreden over de manier van levering.
Pluspunten
foute levering netjes hersteld
Verbeterpuntenbij aanbiedingen automatisch aanpassen bestelhoeveelheid, bij 6=5 actie, automatisch 6 leveren
Pluspunten
verliep alles goed volgens afspraak.
Pluspunten
ik had snel deze stok nieuw nodig. Was via internet/ post er in 1 dag
Verbeterpuntendraad brak binnen 2 jaar.Stok kan weg ! Zelfde stok/ bedrijf na 2 jaar 5 euro duurder !
Pluspunten
Producten makkelijk te vinden op de website via de zoekfunctie. Prijzen vergelijkbaar met andere sites en in sommige gevallen een stuk goedkoper. Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goed terugkoppeling als bestelling geplaatst is en de volgende dag geleverd, TOP!
Pluspunten
goed advies, snelle levering en prima product. Ook prijstechnisch een goede zaak
een factuur per mail zou prettig zijn
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenPakje werd achter hekwerk gelegd en was doorweekt van de regen. Het product(vergrootglas kaart model) was wel intact.
Pluspunten
Geleverd product voldoet aan de omschrijving
Ik had graag een track & trace gehad.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS