Pluspunten
Zeer snelle levertijd. Artikel precies zoals omschreven Achteraf betalen geeft een vertrouwd gevoel.
Pluspunten
de snijplank is echt goed met 1 hand te bedienen.
VerbeterpuntenHet is een enorm grote plank, maar de klem om brood, groente etc in vast te klemmen zit midden op de plank. Betekent dus dat al snel wat ik snij, van de plank af glijdt, Moet ik alles weer optillen, bij de groente erg lastig. Verder vind ik het jammer dat onder de rasp gelijk het opbergbakje voor de messen zit. Als ik de rasp zou gebruiken, valt het produkt op het dekseltje en in de kiertjes van het opvangbakje, moet ik het bakje ook weer reinigen. Het lijkt mij dat er onder een rasp een gesloten afneembaar bakje moet zitten. Verder heb ik nog niets uitgeprobeerd. Ik zou graag meewerken aan het beoordelen van hulpmiddelen, U kunt mij hier in de toekomst voor uitnodigen.
Pluspunten
snelle en correcte levering, ben zeer tevreden. fac nr:100005932 Hoogachtend, Jonkers Henri
Pluspunten
Snelle levering, goede sortering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Y
Pluspunten
Prima product geleverd en netjes, degelijk verpakt. Goede begeleiding van evt. retourzending geregeld door bijgeleverde retourformulieren
Pluspunten
goede producten vlotte levering degelijke verpakking
Pluspunten
Snelle en goeie levering
Pluspunten
Snelle service. En goede kwaliteit.
Pluspunten
Goed materiaal
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering duidelijke site met toegankelijke info scherpe prijzen
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS