mooi en snel geleverd

t0p

• Betrouwbaarheid

Héél tevreden , echt een aanrader

zoals bij elke bestelling wordt alles vlot en korrekt afgehandeld. levering gebeurt steeds op tijd zoals afgesproken , prijs/kwaliteit perfekt , een absolute aanrader, mvg, Eric

Prima website

Prima website. Duidelijke communicatie en snelle levering

• Betrouwbaarheid

bestelling sneller geleverd dan ik dacht (al op zaterdag)

snel en correcte levering

• Betrouwbaarheid

Snelle levering goed ingepakt en was robot kat omdat die dame in rusthuis zit en kat altyd zoekt. Nu hopen dat deze Felix het gemis kan overnemen

Voor herhaling vatbaar

Snelle respons op email en heel snelle levering. Verschillende betaal mogelijkheden.

Hele fijne firma

Altijd keurig verpakt ( al maakt dat mij niet uit ) kom zelf uit de apotheek. Prijzen zijn top en snel bezorgd. Een aanrader !!!

Erg tevreden

De spullen die wij bestelden waren binnen een dag binnen. Dus zijn we dik tevreden met deze service

Correct

Snelle en correcte levering toppie.

• Betrouwbaarheid

snel en correct.Wat wil je nog meer ?

snel en correct.Wat wil je nog meer ?

Snelle levering. Goede prijd

Ik bestel Nutridrink. Binnen een paar dagen in huis. Grote sortering. Goede prijs

Gewoon goed

Jammer

Ik had voor mijn blinde man, een horloge besteld die in het Nederlands de tijd zegt. Dat is voor hem heel fijn alleen zit er een bandje bij het horloge wat hij niet zelf kan omdoen. Waarom niet een rekband om het horloge zodat ze dit zelf kunnen omdoen. Jammer, een gemiste kans. Ik moest nu ergens een andere band kopen. Gr. M. Brochard

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Heel snel geleverd(volgende dag reeds),correcte afhandeling.

Ik kreeg jullie gegevens door het dagtehuis waar mijn demente mama van 87 jaar 3 maal per week naartoe gaat.Se is er heel veel mee bezig,topproduct.

• Betrouwbaarheid

Uitstekende snelle levering, geen problemen, voo herhaling vatbaar

Zie boven

perfect

Niets op aan te merken

• Betrouwbaarheid

Besteld en binnen 2 dagen in huis en het bestelde voldoet voor wat het moet doen.

Goede snelle levering Dubbele verpakking Factuur apart op de mail

• Betrouwbaarheid

Na mijn online bestelling altijd binnen drie dagen keurig verpakt bezorgd,

Goede servies

2/1/26 - incontinentiemateriaal besteld 4/1/26 - postnl ,pakket niet fysiek aangeboden (vertraging weer) 13/1/26 - niet geleverd 14/1/26 - telefonisch contact met jullie - onderzocht: fout gevonden - terugbetaling factuur 16/1/26 - terugbetaling op bankrekening ok 100% TEVREDEN ,DANK U GRT

Prijs kwaliteit

Besteld snel geleverd goede prijs kwaliteit.

Top en snel geleverd!

Snel geleverd en goedkoop!

Tevreden

Prettige service, bij niet goed, geld terug. Bij nieuwe bestelling, zeer tevreden. Helemaal naar wens.

• Betrouwbaarheid

Uiteindelijk ben ik helaas niet tevreden over mijn aankoop.

**Het gekochte product Attends Deoplus Vlieswindeln x 56 kwam op basis van de website-informatie niet overeen met wat ik van het product verwacht had: één deel van het urinevocht ging niet door de buitenlaag heen, maar bleef daar in liggen; een ander deel ging wel door de buitenlaag heen (zoals het volgens mij hoort met ALLE urinevocht). Gevolg: een nat, 'kledderig' gevoel voor mijn huid 'op de plaats delict'. Bovendien lekte er ook enig urinevocht door de onderste buitenlaag heen, met als gevolg nat ondergoed. Kwaliteitsproblemen die ik gezien de website-reclame absoluut niet verwacht had. **En verder toch ook even dit: De breedte en lengte van het damesverband waren wat mij betreft wel goed. **Tenslotte: de mogelijkheden om te retourneren vond ik dermate 'ingewikkeld' en in een veel te klein lettertype afgedrukt, dat ik (gezien de kosten van het produkt) bij de aankoop het risico heb genomen dat ik niets vergoed zou krijgen........ **Wel vond ik mijn kontakt met uw Klantenservice prima en dat gold ook voor de bezorgsnelheid en de track- en trace-weg-informatie. **Wel zeer onprettig dat de bezorgdienst de (grote) doos voor mijn deur neerzette, omdat ik persoonlijk niet thuis kon zijn op de genoemde bezorgtijd. Uw Klantenservice had mij verteld dat er dan een kaartje in mijn brievenbus zou liggen met het vervolg van de bezorgmogelijkheden (of feiten).

9 Sylviuslaan

Groningen 9728 NS