Tevreden.
Wilde een los mandje bestellen voor een rollator (Mandje was gestolen) dit stond niet als los artikel op de website vermeldt, Na het type rollator te hebben doorgegeven had ik de volgende dag al reactie dat dit geleverd kon worden Snelle reactie op mail, en snel geleverd
De telefoon die ik voor mijn vader bestelde bleek helaas niet in orde te zijn. Ik stuurde daarover een mail en werd diezelfde dag nog teruggebeld door een alleraardigste dame die haar excuses aanbood voor het ongemak. Omdat de fabrikant de telefoon niet meer in het assortiment had, en dus niet kon worden omgeruild, zou het geld binnen een dag worden teruggestort. En dat is ook gebeurd. Dus ondanks een defecte telefoon tóch een positieve ervaring.
Ik ben zeer tevreden tevreden over mijn bestelling.
Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben . Zeer snelle bezorging . Top bedrijf
snelle service goede prijskwaliteit
Gekocht voor buren waarvan vrouw dementerende wordt. Klok is zeer duidelijk en goed zichtbaar; ook 's nachts met gedimd licht. Ze zijn er erg blij mee. Installeren/bijstellen is zeer eenvoudig. Mogelijkheden zijn uitgebreid.
Product precies zoals verwacht en werd ondanks dat het december is de volgende avond bezorgd! Fijn dat ik via de trackentrace precies kon volgen wanneer ik thuis moest zijn.
Om vier uur 's middags besteld, de volgende dag bezorgd.
Ideaal hulpstuk voor onze gehandicapte vader. Het wordt elk keer moeilijker om in de auto te stappen. Dat het via verzending kon was heel gemakkelijk want in de winkels verbonden aan de mutualiteit konden we het niet meer krijgen.
Alles netjes afgehandeld
Keurig snel geleverd.
Snelle nette levering
De snelheid en goede zorg voor de gevraagde goederen verdienen een grote pluim van uw bedrijf
Aankoop naar tevredenheid.
Prima ,maar verkeerd besteld graag retourneren Heeft u een retourticket voor mij?
Wat een uitkomst is deze ( zeer stabiele) bedsteun! Hij is aangeschaft om het uit bed vallen te voorkomen maar blijkt ook een fijne steun te bieden bij het opstaan. Compliment voor de snelle levering!
Heel makkelijk, valt de stok ook niet iedere keer.
Ik ben heel erg blij met de producten ze helpen mij goed. Snelle levering, prima kwaliteit en prijs
Wij hebben bij hulpmiddelwereld een rollator besteld en binnen 1 dag was hij binnen. Helaas was er een onderdeel niet in orde en dat is na een mail direct opgelost. Reageren zeer snel op mails.
verder goed spul.
na dat er iets mis was gegaan was alles super snel herstelt dank daar voor
heel goed ben te vrede,
Correctie levering, op tijd ontvangen. Prima product!!
De post bracht mijn bestelling zonder reden naar afhaalpunt 7 Km verderop. Hulpmiddel schoot direct te hulp door bestelling meteen opnieuw te sturen, zodat ik het toch de volgende dag thuis had. Service!,
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.