De bestelling en afhandeling waren goed verzorgt, ik raad ieder aan deze site te bezoeken.
Super ervaring op alle vlakken
levering heeft naar behoren plaatsgevonden
Bestelling geplaatst en daag's erna geleverd
Duidelijke website en snelle afhandeling en voldoende betaalmogelijkheden.
Beste Leo, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent u heeft wel een vraag waarom de prijs zou zijn verhoogd. Wij hebben het even nagekeken en zien dat u bij ons twee bestellingen heeft geplaatst voor hetzelfde product en wij zien dat beiden bestellingen voor dezelfde prijs aangeboden zijn dus dat er geen prijsverschil in zit. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat een product duurder wordt dat kan verschillende oorzaken hebben o.a. duurdere inkoop, prijsafspraken, verhoging grondstoffen waardoor de fabrikant deze kosten doorberekend en ga zo maar door. Gelukkig is dit bij u toch niet het geval geweest en heeft u bieden bestellingen voor dezelfde prijs ontvangen. Graag helpen wij u dan ook weer bij uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Volgens afspraak
zeer goed
Alles netjes verpakt en snelle levering
Men is punctueel, meewerkend en begripvol.
netjes op tijd geleverd en een goed product
overzichtelijk, makkelijk bestellen , goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering
vind het een fijn aankleedstok nu ben ik mobieler.
Beste Marlies, Wat fijn om te lezen dat u bij ons het juiste hulpmiddel heeft gevonden om u te helpen bij het aankleden en dat u zich hierdoor u zelfverzekerder voelt en mobieler. Wij proberen juist producten aan te bieden die onze klanten helpen zich zelfstandiger te voelen en het allemaal wat praktischer te maken. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen. Graag staan wij dan ook weer bij volgende keer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
betrouwbaar bedrijf ze leveren wat je besteld en zeer snel.
Goede prijsstelling en snelle levering
Werd de volgende dag bezorgd, zoals beloofd.
Niets op aan te merken
Prijs, kwaliteit en levering TOP
Het lukte niet meteen om de Ouderenklok die wij kochten goed te installeren. De klantenservice medewerkster aan de telefoon had alle geduld op vrijdagmiddag. Deze eerste bestelling verliep via de website van een organisatie beginnende met B.com, de tweede rechtstreeks. Beide keren tevreden. Dank jullie wel: voor de persoonlijke benadering, de service, het mooie product en een keurige prijs.
Beste Simone, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het feit dat alle tijd hebben genomen om u te helpen bij de installatie dat vinden wij meer dan normaal. Soms kan een installatie wel eens lastig zijn maar onze klantenservicemedewerkers kunnen u daar altijd op afstand mee helpen. Service vinden wij heel belangrij en dan is het ook fijn dat dit door onze klanten wordt gewaardeerd. Wij hopen dat de klok goed bevalt maar zo te lezen is dat het geval. Als u de volgende keer weer een hulpmiddel zoekt u, dan helpen wij u natuurlijk weer even graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlotte service
Prima service en goede prijs
Als ik iets bestel, krijg ik altijd mijn spullen snel en goed verpakt. Fijn zo'n betrouwbaar bedrijf!!
Bestelling snel geleverd. Uitstekend!
het product is op 19 Juli retour gezonden. per Post.nl.met vriendellijke groet
Beste Jo, Jammer dat het product niet geheel naar verwachting is. Wij wachten dan ook even de retourzending af en zullen deze dan netjes voor u verwerken. Wij hopen dat wij u dan toch bij een volgende keer toch nog eens van dienst kunnen en mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel bezorgd en goed verpakt!
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.