Mijn schoonmoeder tevreden Dan ik ook ....
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en u te verwelkomen voor een herhaal aankoop. Met vriendelijke groet, Hulpmiddelwereld
Het product is snel geleverd en handig in gebruik.
Keurig geleverd!
Duidelijke website en snel geleverd!
Bonne communication Livraison rapide Tout est OK
Chère cliente, Nous vous remercions pour votre commentaire positif. Nous apprécions grandement votre satisfaction à l'égard de notre service. Nous nous réjouissons de pouvoir vous servir à nouveau à l'avenir et de vous accueillir pour un nouvel achat. Nous vous prions d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de nos salutations distinguées, Monde auxiliaire, Hulpmiddelwereld
Product van uitstekende kwaliteit. Zéér snelle en correcte levering
Hele goede prijs en aanbieding, na de bestelling volgende dag al binnen.
Snelle levering. Goede pasvorm
zeer scherpe prijs
Ruim assortiment, aantrekkelijke prijs, goede service, snelle levering.
Na bestelling en betaling van schouder brace, mail gehad, dat dit binnen 1 dag geleverd zou worden. 3 x gebeld waar dit pakket bleef. Bericht gehad dat het nu 4-6 weken duurt, omdat leverancier het niet op voorraad heeft. Waar komt die brace vandaan? Datum stond NIET op de site, inmiddels wel. Ben hier helemaal niet blij mee!!! Personeel aan telefoon was wel vriendelijk.
Vragen worden zeer snel behandeld. Ben erg blij met de overzetbril
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw review. We zijn verheugd te horen dat u onze dienstverlening en producten waardeert. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het is in een woord heel makkelijk te bestellen en binnen 48 uur in huis Zulke leveringen zullen meer bedrijven moeten doe
was prima en zeer snelle levering TOP
Als de weg naar Hulpmiddelenwereld is gevonden, gaat de bestelling moeiteloos. Na betaling van de bestelde goederen heeft de klant geen omkijken meer naar de bestelling totdat die thuis wordt afgeleverd.
Hulpmiddelwereld heeft is altijd 100% correct. Prijsstelling, bestellen, betalen en leveren is van hoge standaard. Wij zijn zeer tevreden over Hulpmiddelwereld.
Koop al geruime tijd artikelen bij hulpmiddelenwereld. Een prima zaak, klantvriendelijk, deskundig personeel. Goede artikelen voor een prima prijs. En een snelle levering.
Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer snel van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Keurige en snelle levering.
Goede producten snelle levering
Teveel bevestigingen tav aankoop 2 facturen erbij ter info maar die moet je niet betalen nog !!!! Komt bij aflevering betaal factuur Lukt allemaal welaar zeer omslachtig!
Snelle levering . Goede verpakking en duidelijk gerangschikte producten
Ti goed
goede ervaring
Ik heb het afgelopen halfjaar minimaal 20 bestellingen geplaatst en elke keer deze op tijd en correct ontvangen !
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.