Pluspunten
Na een mail gelijk reactie en de opmerking werd gelijk positief afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
dikke proficiat voor de zeer snelle levering en dit is het van het voor iedereen die een probleem heeft met kleine lettertjes
Verbeterpuntennvt
Levertijd veel te lang. Verpakking slecht, doos kwam kapot aan, plakband los en bestelde artikelen waren beschadigd door slechte verpakking, onzorgvuldige behandeling, niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft !!
Pluspunten
horend luisterend, meedenkend handelen, opgelopen ongemak gelijk alles in werking stellend zo snel mogelijk te verhelpen, ook naar toezegging onmiddellijk handelend. Perfekt gesmeerd lopend bedrijf.
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Eventuele probleempjes worden snel opgelost
Pluspunten
Ik bestelde per ongeluk 2 producten terwijl ik er maar 1 nodig had. Ik mail s avonds en s ochtends al een reactie en de dag erna wordt het geld teruggestort. Top!
Pakket werd achtergelaten bij de buren
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Na mailtje, zending was al onderweg, alsnog de tijdelijke korting gekregen!
VerbeterpuntenEen mailtje dat pakketje onderweg is en te volgen met track en trace.
Pluspunten
Goed verpakt en geleverd
VerbeterpuntenGeen minpunten te bedenken.
Pluspunten
Iets meer info over deze sloffen was fijn geweest, het zijn verbandsloffen, wat meestal betekend dat mensen iets met de benen hebben. Als je dus niet bij je voeten kunt, krijg je ze never nooit niet los of vast ook niet met een medische handygrip ..dat is wel wat jammer
Verbeterpuntenverzendig was apart, kon het niet vinden op de site hoelang dit zou nemen. Kreeg op gegeven moment mailtje van jullie dat het pakket via GLS verzonden zou worden. GLS werkt dus helemaal niet met track en trace ... die code ging pas werken toen t pakket al binnen was .. bij de buren ...
Pluspunten
Het artikel is door toe doen van Post.nl een dag te laat bezorgd.Hulpmiddelwereld kon daar niets aandoen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.ik ben bijzonder tevreden over Hulpmiddelwereld.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.