Pluspunten
Pluspunten
Goede informatie over product gekregen en over levering tijdens telefoongesprek. Online besteld en betaal om kosten te besparen (die komen erbij voor telefonisch bestellen en achteraf acceptgiro). Product was al in elkaar gezet toen het geleverd werd, dus dat is heel fijn!
VerbeterpuntenMedewerker had zwaar accent waardoor ik hem slecht kon verstaan
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik iets heb besteld en ben over de hele ontwikkeling erg tevreden.
geen
Pluspunten
geen ervaring.
Verbeterpuntengeen orders vergeten, sneller leveren en vooral de schuld niet bij een ander leggen. en dan krijgen ze een tien.
Pluspunten
Pluspunten
Bedrijf zelf is niks op aan te merken. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNeem alstublieft een andere pakket dienst,gsl is vreselijk
Pluspunten
Super snelle levering daar waar product elders 6 weken levertijd had.
De bezorgers zijn te zeer gejaagd .Bellen aan en zijn in 5 seconde vertrokken. Bij mij staan 2 auto s ,,de garage staat open ,fiets staat buiten en de buren waren thuis dus ............
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvtt.
Pluspunten
correcte afhandeling. en snel volgens afspraak!
Pluspunten
Goede en snelle levering van toiletstoel. Prima prijs voor een uistekend product.
VerbeterpuntenBen meer dan tevreden.
Pluspunten
prima behandeld
Pluspunten
Mijn man is ontzettend blij met zijn pantoffels. Ze zitten heerlijk . Zijn lekker warm .
Pluspunten
Een bedrijf om mee in zee te gaan, met een zeer vriendelijke en hulpvaardige service. Hartelijk dank, edith☘️.
Pluspunten
mooie producten
Verbeterpuntenlevering ging niet snel. op website stond dat levering de dag erna zou gebeuren. Dat was niet zo. Kreeg pas info toen het product al geleverd was. Op navraag per mail werd niet geantwoord. Hier zit dus nog wat verbetering te behalen.
Pluspunten
zij zijn gewoon goed
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.