Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
zeer snelle levering alles correct verwerkt houden zo
mail versturen als verzending onderweg is.
De volgende keer mag ook alles in 1x verstuurd worden in plaats van 2 aparte pakketten op verschillende dagen. Het maakt niet uit als het dan een dag langer duurt.
Pluspunten
- Zeer betrouwbaar bedrijf. - Snelle levering - Product zoals verwacht en omschreven op de website.
Pluspunten
Komen hun afspraak na, ergens anders goedkoper wordt nageleefd.
Pluspunten
kan ik noch niet over oordelen
Verbeterpuntentas kan beter waar je hengsel er af doet gelijk kapot brak kunststof af vindt verlengstuk waar je tas en netje aan doet ook slecht constructie eindstukjes erg kwetsbaar moet goed oppassen met stoepen op af komt doordat hij zo licht is loopt verder goed zit goed wel goed compact voor vervoer kan hem zelf tillen.
Misschien eerder reageren als een product niet leverbaar is....
Pluspunten
Snelle levering. Goed advies
Pluspunten
Heel goed advies gekregen over de aankoop van een rollator.
Pluspunten
keurig -netjes goede afspraken
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
erg behulpzaam tijdens bestelling
Pluspunten
Zeer snelle levering, ook als je een onderdeel mist wordt het onderdeel de zelfde dag verstuurd.
zou graag gratis retourzending bij ruiling bijvoorbeeld, besteld product was te groot dus moest retour, ben nu al bijna 10 euro aan verzendkosten kwijt terwijl ik geen product heb want maat kleiner was niet aanwezig, dus zal niet opnieuw bij uw bedrijf bestelling doen
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.