Pluspunten
snelle service
Het zou fijn zijn als je weet wanneer het pakje komt
Pluspunten
Netjes en betrouwbaar
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, binnen de opgegeven tijd. product ziet er degelijk en netjes uit.
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
dit was de 1e keer besteld dat ik wat heb besteld. de bestelling werd vlot geleverd.
Verbeterpuntennvt
net
Pluspunten
goede service, snelle levering
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenOp deze manier doorgaan
Pluspunten
Producten worden snel geleverd, bij terugsturen van goederen wordt geld onmiddellijk teruggestort, vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon
Pluspunten
Uitstekend werkende klantenservice, gevraagd of het product op voorraad was, keurig teruggebeld en gelijk besteld. Zo werkt een professionele Webshop. Wij komen zeker terug. Leo
Pluspunten
Duidelijke info op de website, groot assortiment, snelle levering, zending ziet er verzorgd uit.
Pluspunten
Aardig mensen- behulpzaam Hele goede service dikke10 Verdienen een warme douch
VerbeterpuntenNou dat kan ik niet zeggen ,te weinnig besteld nog,
Pluspunten
Goede levering
Pluspunten
Ander maar duurder artikel geleverd maar geen verdere kosten in rekening gebracht
VerbeterpuntenEerder op site aangeven als de bestelling er niet is
VerbeterpuntenEerder op site aangeven als de bestelling er niet is
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.