Pluspunten
goede service en vriendelijke benadering
Verbeterpunteneen track and trace code invoeren
Pluspunten
Telefonisch contact verliep prima
VerbeterpuntenEen onderdeel van mijn bestelling heb ik (nog) niet ontvangen. Er staat op de pakbon dat het product niet geleverd is. Dit werd niet gecommuniceerd. Ik weet niet, wanneer/ en of ik het product ontvang??
Pluspunten
Supersnelle levering in ons geval.
VerbeterpuntenPrijs kan iets lager in vergelijking met Vitiliy.
Pluspunten
snelle levering, achteraf kunnen betalen, veel interessante arikelen
VerbeterpuntenGeen, doorgaan zo.
Pluspunten
Levering was snel, er zat al een formulier om de overeenkomst te ontbinden bij het pakket.
VerbeterpuntenBelachelijk groot pakket waarvan de verzending een kleine 6 euro kostte. Het ging om twee kleine doosjes die in een enveloppe hadden gekund. Product valt ook wat tegen.
Pluspunten
Dat ze gelijk laten weten als het later word geleverd.
Pluspunten
Door dat mijn moeder heel snel achteruit gaat, waren we heel blij dat de spullen zo snel geleverd werden.
Pluspunten
Goede prijs - kwaliteit verhouding en service
Pluspunten
snel en gemakkelijk
Pluspunten
snelle verzending, zeer attent personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk en snel.
Pluspunten
Als de zending correct beplakt is dan is het artikel heel goed.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de artikelen en een snelle bezorging.
VerbeterpuntenWel even een mailtje sturen wanneer het artikel wordt bezorgd
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenBezorgen
Bestelling kwam 2 dagen later dan verwacht, hoe dit kan, weet ik niet. Herinneringsmail om beoordelingsformulier in te vullen vind ik irritant en opdringerig!
Pluspunten
lekker snel.
Verbeterpuntengeen
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.